Zen Ekindo
Image default
Woning en Tuin

Een prachtige houten klok kunt u kopen bij deze specialist

Bent u op zoek naar een unieke accessoire voor uw woning? De experts van De Lingehof bieden handgemaakte houten artikelen aan, zoals een hanglamp van hout. De houten woonaccessoires, zoals een klok, die u kunt kopen bij deze specialist, worden volledig handgemaakt door verstandelijk gehandicapten. De Lingehof is namelijk ruim 25 jaar geleden gestart als een van de eerste zorgboerderijen van Nederland. Hier kunnen de deelnemers begeleid wonen en allerlei verschillende activiteiten uitvoeren, waaronder diverse agrarische activiteiten, maar ook werkzaamheden in een werkplaats. Hier maken zij houten woonaccessoires met de hand, waarna deze worden gecontroleerd door een keurmeester. U kunt deze volledig unieke accessoires, zoals een hanglamp van hout of een houten klok, kopen in de webshop van deze expert.

Een duurzame accessoire in uw woning

Houten artikelen in uw woning zijn niet alleen prachtig, maar ook erg duurzaam. Hout kan namelijk hergebruikt worden. De producten van De Lingehof zijn niet alleen duurzaam, maar ook maatwerk. Mensen met een verstandelijke beperking maken deze artikelen namelijk met de hand in de werkplaats op de zorgboerderij. U verhoogt het gevoel van eigenwaarde van deze mensen wanneer u besluit om een hanglamp van hout of een houten klok te kopen. De houtbewerker hangt namelijk een houten label met zijn of haar naam aan het artikel. Dat is nog eens uniek maatwerk!

Bekijk het ruime assortiment

Deze specialisten vullen het assortiment regelmatig aan. Neem dus regelmatig een kijkje in dit assortiment, wie weet komt u een nieuw artikel tegen waarmee u graag uw woning wilt decoreren. Heeft u nog vragen over de producten van De Lingehof? Neem dan gerust contact met hen op. Ze voorzien u graag van meer informatie. Zij vertellen u op deze manier ook graag meer over het personaliseren van een houten klok. Zij kunnen deze namelijk volledig naar wens voor u maken. Ontdek nu de mogelijkheden!