Zen Ekindo
Image default
Woning en Tuin

Een inbouw gashaard creëert warmte en sfeer in huis

Met een inbouw gashaard krijgt u meer sfeer, maar toch vooral warmte in uw huis. Haarden zijn er natuurlijk in alle soorten en maten, maar een ingebouwde gashaard is toch net even wat anders dan een normale variant. Een inbouw gashaard wordt namelijk precies zo geplaatst dat deze één is met de wand. Door de haard strak in de wand te positioneren, vormt deze een mooi geheel met het interieur. Qua uiterlijk ziet dit er prachtig uit. Indien u geen ingebouwde haard wilt, is een MCZ pelletkachel het overwegen waard. Deze kachel is erg mooi en minimalistisch, waardoor hij in principe in elke huiskamer in het plaatje past.

Voor elke woning een geschikte haard

Een inbouw gashaard wilt u uiteraard het liefst laten plaatsen door een echte specialist. Op die manier bent u er zeker van dat deze perfect aangebracht wordt in de wand. Gesloten gashaarden zijn er in vele verschillende modellen. Het bedrijf Ambianza heeft gashaarden in haar assortiment van de aller grootste topmerken als DRU en Faber. Hun experts adviseren u welk type haard het best in uw huis past. Bij hen is het mogelijk om te kiezen uit inbouw gashaarden in verschillende vermogens, kleuren en prijsklassen. Dankzij hun uitgebreide voorraad bent u er bovendien van verzekerd dat u snel de beschikking heeft over uw gashaard. Dit bedrijf heeft voor elke woning de perfecte haard!

Bij de MCZ pelletkachel staat zuinigheid voorop

Mocht u voorkeur toch niet liggen bij het inbouwen van een gashaard, is een MCZ pelletkachel een goed alternatief. Dit is een zuinige kachel die u in de woonkamer neerzet. Vergelijkbaar met een houtkachel, maar dan vele malen zuiniger én schoner. Zo denkt u niet alleen aan het milieu, maar ook aan uw portemonnee. Het gebruik van pellets is heel efficiënt en eenvoudig. De MCZ pelletkachel hebben ook een elegante uitstraling, waardoor zij een echte eyecatcher van uw huis worden. Warmte en stijl tegelijkertijd gegarandeerd met de MCZ pelletkachel dus!