Zen Ekindo
Image default
Huishoudelijk

Schaf uw onthardingszout aan bij deze specialist

Wilt u ervoor zorgen dat leidingen en machines die u in uw bedrijf gebruikt minder snel verstopt raken? Dan is onthardingszout een goede oplossing om in te zetten. Zout haalt allerlei kalkvormende mineralen uit het water, waardoor het als het ware als een soort filter fungeert. Onthardingszout is dus het ideale middel om te gebruiken voor bijvoorbeeld machines voor productieprocessen, zwembaden of gewoon voor de leidingen in huis. Bij H. van Namen B.V. bent u aan het juiste adres om uw onthardingszout aan te schaffen. Het zout van dit bedrijf wordt altijd in hygiënische verpakking geleverd en heeft een inhoud die vrij is van verontreinigingen. Deze specialist op het gebied van onder meer diervoeders, gewasbescherming en meststoffen biedt inmiddels al 60 jaar een groot aanbod aan diverse bedrijfsbenodigdheden aan. Onder meer aan bedrijven in de agrarische sector.

Onthardingszout dat 99,8% zuiver is

Omdat onthardingszout zo breed toepasbaar is, wordt het in vele sectoren ingezet. Of u nu onthardingszout voor uw bedrijf of als particulier aanschaft, het is in vele situaties de ideale oplossing. Zeker het onthardingszout van H. van Namen B.V., omdat dit gegarandeerd van hoge kwaliteit is. Deze aanbieder verkoopt 99,8% puur zout, wat betekent dat er geen verontreinigende en nauwelijks andere stoffen aan zijn toegevoegd. Deze zuiverheid is belangrijk voor de effectiviteit van het zout, zeker wanneer het bijvoorbeeld in de voedselindustrie wordt gebruikt. De specialisten van H. van Namen B.V. staan voor u klaar om u passend advies te geven over het gebruik van onthardingszout en de hoeveelheid die u voor uw toepassing nodig heeft. Zo weet u zeker dat u de juiste aankoop doet!

Kom langs of bestel online

H. van Namen B.V. is centraal in het land gevestigd, in de gemeente Maasdriel, die goed bereikbaar is vanaf de A2, A15, en de N322. Hier kunt u terecht voor zakken onthardingszout in 10 of 25 kilogram. Daarnaast vindt u hier ook zout in tabletvorm, dat klontering in leidingen nog beter tegengaat. Plaatst u uw bestelling liever online? Dan heeft u ook deze mogelijkheid! U profiteert altijd van een snelle levering.

https://www.vannamen.nl/