Zen Ekindo
Image default
Huishoudelijk

Krijg voedingsstoffen efficiënt binnen door een slowjuicer te bestellen

Het is bewezen dat voedingsstoffen uit groenten en fruit vier keer zo effectief worden opgenomen door het lichaam wanneer deze worden gedronken dan wanneer deze per stuk worden gegeten. Dit is zeker het geval wanneer u de sappen maakt met een slowjuicer. Deze machine gebruikt namelijk een perstechniek waarbij geen warmte vrijkomt. Vitaminen en mineralen gaan verloren door warmte, waardoor u deze niet binnenkrijgt wanneer u bijvoorbeeld groenten kookt of fruit in een blender stopt. Het is soms echter nodig om groenten te koken, omdat de smaak dan beter is of omdat het mensenlichaam de voedingsstoffen anders niet goed op kan nemen. De perstechniek van een slowjuicer zorgt ervoor dat uw lichaam de aanwezige voedingsstoffen toch goed op kan nemen, zonder deze te verwarmen. Een slowjuicer zorgt er dus niet alleen voor dat de voedingsstoffen in groenten en fruit behouden blijven, maar ook dat uw lichaam deze beter opneemt. Het is dus de meest efficiënte manier om de benodigde vitaminen en mineralen binnen te krijgen. Daarnaast is de perstechniek erg efficiënt, waardoor er geen kostbaar vruchtvlees verloren gaat.

De voordelen van een slowjuicer

U profiteert met een slowjuicer van vele voordelen, niet alleen voor uw gezondheid. De slowjuicer die u bij Sapmaker.nl kunt bestellen, is bijvoorbeeld in staat om het sap en pulp te scheiden. Indien u het liefst sap zonder pulp drinkt, is deze machine dus ideaal. Daarnaast maakt een slowjuicer, door de perstechniek, weinig geluid, zeker ten opzichte van een blender of sapcentrifuge. De machine is daarnaast erg eenvoudig schoon te maken. Deze eigenschappen van de slowjuicer die u bij de experts van Sapmaker.nl kunt bestellen, maken het erg prettig om ’s ochtends te genieten van een heerlijk sapje vol vitaminen. Heeft u geen tijd om iedere dag een vers sapje te maken? De sappen van een slowjuicer zijn 72 uur houdbaar, waardoor u altijd een heerlijk sapje klaar heeft staan.

Plaats direct uw bestelling

Bent u geïnteresseerd en wilt u de uiteenlopende voordelen van een slowjuicer zelf ervaren? Besluit dan direct om een slowjuicer te bestellen in de webshop van Sapmaker.nl. U profiteert bij deze experts van snelle levering, doordat zij de machines te allen tijde op voorraad hebben.