Zen Ekindo
Image default
Huishoudelijk

Glasreiniger kopen tegen hardnekkig vuil

Als u last heeft van hardnekkig vuil, dan is het raadzaam om de glasreiniger van Eenzet te kopen. Dit is een bedrijf dat gevestigd is in Scherpenzeel, vlak bij Utrecht dat al meer dan 70 jaar bestaat en reinigingsproducten produceert. Zij hebben dus veel kennis opgebouwd met het ontwikkelen van onderhouds- en reinigingsproducten voor onder andere voertuigen.

Kies voor de beste reiniging

Ontdek het assortiment van Eenzet. Dit assortiment is in de loop der jaren uitgebreid tot een zeer breed scala aan industriële- en onderhoudsproducten, waaronder de glasreiniger die u in hun webshop kunt kopen. Deze reinigingsproducten zijn uitstekend voor schoonmaakbeurten van voertuigen in het openbaar vervoer, auto’s, werkplaatsen, magazijnen en horecagelegenheden. Wanneer u de glasreiniger bij hen besluit te kopen, dan is het goed om te weten dat alle schoonmaakartikelen door Eenzet zijn geproduceerd, getest en gekeurd. Op deze manier weten zij u schoonmaakproducten aan te bieden van topkwaliteit. Zeg maar dag tegen hardnekkig vuil!

Schoonmaakmiddelen van topkwaliteit

Eenzet biedt reinigings- en onderhoudsproducten aan die voldoen aan de HACCP-normen, waaronder de glasreiniger die u bij hen kunt kopen. Doordat deze schoonmaakproducten aan de HACCP-normen voldoen, zijn ze veilig te gebruiken in de horeca, voedingsmiddelenindustrie en de agrarische sector. Ook voor schoonmaakbeurten van bestelbussen en vrachtwagens zijn de schoonmaakproducten van Eenzet goed inzetbaar.

De duurzame reinigers

Vindt u duurzaamheid belangrijk? Goed! Eenzet vindt duurzaamheid en milieuvriendelijk erg belangrijk. Daarom leveren ze enkel een milieuvriendelijke productie van al hun reinigingsproducten. Wanneer de reinigingsproducten compleet gebruikt zijn door u, zijn de verpakkingen ook nog eens biologisch afbreekbaar. Op deze manier wilt Eenzet de voetafdruk op het milieu verkleinen terwijl u toch nog kunt genieten van glanzende en glimmende ramen.

Hun klantgerichte service helpt u verder

Voor vragen en antwoorden over de producten van Eenzet, waaronder de glasreiniger die u bij hen kunt kopen, kunt u altijd met hen contact opnemen. U vindt hun contactgegevens via de website. Eenzet helpt u graag verder met het vinden van een passend schoonmaakproduct voor iedere schoonmaakklus.