Zen Ekindo
Image default
Woning en Tuin

Zelf je tafel samenstellen doe je bij deze specialist

Ben je samen met jouw partner al een tijd op zoek naar een nieuwe, leuke eettafel, maar lukt het maar niet om er een te vinden? Wanneer je een unieke eettafel zoekt, is het een goed idee om deze zelf te creëren. Bij Concept Table kun je zelf jouw nieuwe tafel samenstellen. Wanneer je dit leuk lijkt, kun je eenvoudig gebruikmaken van de configurator van deze specialist. In deze configurator doorloop je alle stappen en bekijk je de verschillende mogelijkheden om zo tot jullie perfecte tafel te komen. Stop met zoeken en creëer zelf de unieke eettafel waar jullie al zo lang naar op zoek zijn.

Wat zijn de mogelijkheden van jouw nieuwe tafel?

Wanneer je maar steeds maar weer dezelfde saaie tafels tegenkomt, is het zelf samenstellen van jouw nieuwe tafel de ideale oplossing. Je hebt hierbij ontzettend veel mogelijkheden. Kies de uitstraling en de vormgeving die past bij de rest van het interieur. Van het onderstel tot de afwerking, ieder onderdeel van de tafel kun jij alleen of samen met jouw partner samenstellen op basis van jullie smaak. Kies bij het samenstellen van de tafel voor een rond, vierkant of rechthoekig blad en geef de maten door. Zet er dan de tafelpoten onder die het helemaal afmaken. Hierbij kun je denken aan een gekruist onderstel, een middenpoot of traditionele tafelpoten onder elke hoek van de tafel. Ook kun je denken aan het maken van een keuze voor:

  • De kleur
  • Ontwerp
  • Materiaal
  • De afwerking

Geniet jarenlang van jouw zelf samengestelde tafel

Heb je al helemaal in jouw hoofd zitten hoe jouw nieuwe tafel eruit moet komen te zien? Begin dan zo snel mogelijk met het samenstellen van je nieuwe tafel. Natuurlijk kan het zijn dat je twijfelt of je nieuwe tafel wel binnen het interieur past. De medewerkers van Concept Table helpen je hier graag bij. Bij deze specialist heb je de mogelijkheid om drie tafels uit te proberen om te zien wat de perfecte match is. Creëer jouw droomtafel en maak je interieur af.

https://www.concepttable.nl/