Zen Ekindo
Image default
Woning en Tuin

Een goede tuinarchitect zorgt voor een nog betere tuin dan die u voor ogen had

Wat voor een tuin u ook voor ogen heeft, een goede tuinarchitect is cruciaal bij het voorbereiden hiervan. Zo weet u zeker dat het resultaat naar wens is en dat het uitvoerende werk efficiënt wordt verricht. Uiteraard wilt u ook dat deze architect naar uw wensen luistert en deze opvolgt in zijn ontwerpen, maar ook dat hij of zij deze aanvult met eigen creativiteit en expertise. Uw wensen en voorkeuren hoeven bovendien niet alleen gericht te zijn op het ‘groene’ gedeelte van uw tuin. Een tuin is namelijk een compleet geheel waarin een bepaalde sfeer gecreëerd wordt. Denk bijvoorbeeld aan een mooie haag in combinatie met een veranda of vijver. Bij Stoop Tuinen vindt u gegarandeerd de juiste tuinarchitect voor uw project.

Een tuinarchitect met een creatieve visie

Maak kennis met Gert-Jan Schouwenaar, tuinarchitect bij Stoop Tuinen. Hij ontwerpt diverse soorten tuinen op maat, met als specialisme de tuin in moderne stijl met een strakke opzet. Hierbij past hij het idee van ‘de vorm volgt de functie’ toe, waarbij niet alleen wordt gefocust op een mooie uitstraling van de tuin, maar ook aandacht wordt gegeven aan de leefbaarheid ervan. Weelderige beplanting in combinatie met een strakke vlakverdeling en een ruime leefruimte, dat is wat voor hem een ideale tuin maakt. Op de website van Stoop Tuinen vindt u nog veel meer informatie over deze tuinarchitect, met verwijzingen naar andere media die zijn creativiteit onderstrepen.

Een compleet traject richting het perfecte resultaat

Stoop Tuinen ontwerpt en realiseert tuinen in de regio’s Eindhoven, ’s-Hertogenbosch, Tilburg, maar ook daarbuiten. In een gestructureerd en duidelijk traject begeleiden de tuinspecialisten u van A tot Z. Van het 3D ontwerp waarmee u zekere keuzes kunt maken, tot de realisatie van uw droomtuin. Wanneer u uw wensen heeft doorgegeven, worden deze aangevuld met de expertise en ervaring van de tuinarchitect. Zo komt u in samenwerking met dit hoveniersbedrijf in Nuenen tot het méér dan perfecte resultaat.

https://www.stooptuinen.nl/