Zen Ekindo
Image default
Vakantie

Waarom een opvouwbare bolderkar handig is voor vakantie met kinderen

Een opvouwbare bolderkar is tegenwoordig handig vooral als u op vakantie gaat met de kinderen. U wilt graag genieten wanneer u op vakantie bent, kinderen kunnen soms lastig zijn als je ze los hebt. Een opvouwbare bolderkar is daar de perfecte oplossing voor omdat u één of meerdere kinderen erin kunt zetten en zo met de bolderkar uw dagelijkse activiteit kunt gaan doen. Omdat het een opvouwbare bolderkar is, is het gemakkelijk mee te vervoeren in de auto. In deze blog wordt uitgelegd waarom een opvouwbare bolderkar handig is voor vakantie met kinderen.

 

Waarom een bolderkar aanschaffen?

Kinderen kunnen soms lastig zijn, de ene keer willen ze opgetild worden, de andere keer komen ze niet van hun plek af of willen ze zelfs niet eens meer lopen. Soms kan dat best vervelend zijn als u een stukje wilt gaan lopen met ze. Dit kan natuurlijk zorgen voor irritaties. Dit is waarom een opvouwbare bolderkar handig is voor vakantie met kinderen. Dit is echter niet de enige reden waarom je een bolderkar kunt gaan gebruiken, het is zelfs heel handig om bijvoorbeeld boodschappen mee te doen of om je spullen in te bewaren wanneer u met de kinderen op pad bent.

 

Accessoires voor bij de bolderkar

Net zoals bij een telefoon of bijvoorbeeld meubels, bestaan er voor de bolderkar ook accessoires. Accessoires kunnen vooral handig zijn bij bijvoorbeeld bepaalde weeromstandigheden of bepaalde extraatjes zoals een bekerhouder. Een bolderkar is en standaard bestelling, waarbij geen extraatjes worden geleverd. Die moet je dus eventueel nog zelf bijbestellen. Bij de bolderkar zijn de volgende accessoires te bestellen;

  • Regenhoes
  • Ski’s
  • Licht
  • Matras
  • Fleece deken

 

Regen en een opvouwbare bolderkar

De regenhoes is compatibel met de bolderkar die active outdoor is. De hoes kan in een handomdraai worden verwijderd en kan gemakkelijk over de bolderkar worden geschoven en kan worden gebruikt wanneer het lichtjes regent. Hij is waterdicht, maar niet volledig waterdicht door de openingen die zijn uitgesneden voor de ventilatie en door de trekstang. De bagagemand achteraan is beschermd. De hoes is doorzichtig, waardoor kinderen een goed zicht hebben.

Bovendien is het mogelijk om de hoes aan één kant te openen met behulp van de rits. Dit maakt in- en uitladen en ook in- en uitstappen mogelijk. De klep die open kan, kan met behulp van klittenband aan het dak worden bevestigd, zodat hij open kan blijven wanneer hij niet in gebruik is. De kleppen kunnen in de meegeleverde opbergtas worden bewaard.

Opvouwbare bolderwagen met comfort

De zitting in de Beachwagon LITE(r) is soepel en warm aanvoelend. Wens je nog meer comfort voor de kinderen? Dan kunt u uw Beach Wagon omtoveren tot een bolderkar met zitplaatsen. Neem er een matras bij dat geschikt is voor de wagon. Relaxen in de Beachwagon LITE(r) was nog nooit zo ontspannend. Wil uw kind of zoon zitten? Vouw uw matras in tweeën om de zitplaats te creëren. Voor de allerkleinsten hebben we een speciaal kinderzitje met gordel. Zo zitten de bolderwagens niet alleen maar veilig maar zo zijn ze ook comfortabel! Waarom een opvouwbare bolderkar handig is voor vakantie met kinderen? Dat is in dit blog wel bewezen!