Zen Ekindo
Image default
Beauty en verzorging

We laten je de wintercombinatie zien die je huid nodig heeft: Moisturizer + SPF

We vertellen je welke wintercombinatie je huid nodig heeft: vochtinbrengende crème en SPF. Door een paar Korean skincare stappen te volgen, krijgt je huid de verzorging die ze verdient als de winter zijn intrede doet. Hier zijn onze huidige favorieten voor zonnebrandcrème, te vinden in COSRX’s Ultra Moisturizing Lotion en Innisfree’s Green Tea Balancing Lotion, en voor moisturizer, twee van onze Best of K-Beauty Award Winners. We zijn vooral dol op de vochtinbrengende crème van Innisfree omdat die adenosine bevat om tekenen van vroegtijdige veroudering te voorkomen en uw huid tegelijkertijd hydrateert.

Het mag buiten dan wel vriezen, maar de zon blijft urenlang op haar hoogste stand. Dus waarom zou je niet op de winterhuidverzorging springen met een combinatie van een vochtinbrengende crème en een SPF? Clinique Super City Block Oil-Free Daily Face Protector SPF 50+ is precies waar uw winterhuid op heeft gewacht. Deze lichtgewicht moisturizer is verrijkt met SPF 50+, een olievrije formule die bij elke teint past en onder make-up kan worden gedragen of kan worden gebruikt om de huid voor te bereiden voordat u naar buiten gaat. Met deze crème bent u verzekerd van een heldere, egale en prachtige winterhuid die er gezond uitziet en aanvoelt…

Met de winter voor de deur kunnen we niet genoeg benadrukken hoe belangrijk het is om je huid te beschermen tegen de schadelijke stralen van de zon. Een arts vertelde ons ooit dat zonlicht ‘een bekend carcinogeen’ is en hoewel haar woorden beangstigend waren, zijn ze helemaal waar. We hopen dat je dit seizoen extra ijverig zult zijn in het gebruik van een SPF, en daarom maken we je zoektocht naar een SPF wat makkelijker met onze wintercombofunctie over moisturizer en SPF.

We combineren onze twee favoriete huidverzorgingsproducten in één deal, een vochtinbrengende crème en een SPF. Nu het weer kouder wordt, zijn enkele van onze favoriete vochtinbrengers Glossier Priming Moisturizer Rich ($35) of CeraVe Facial Moisturizing Lotion PM ($12). Voor SPF (iets wat we zeker het hele jaar door moeten gebruiken!) zijn we dol op Josie Maran Argan Daily Moisturizer with Sun Protection ($38). Plus, ze komen allebei met een mini siliconen maatlepel om je te helpen de juiste hoeveelheid aan te brengen!