Zen Ekindo
Image default
Beauty en verzorging

Het kappersmerk voor in jouw salon

Ben je op zoek naar nieuwe haarproducten die je in je salon kan gebruiken voor het haar van jouw klanten? Bij TRINITY haircare in Heijen kan je klant worden van hun kappersmerk. Hierdoor profiteer je van exclusieve haarproducten voor kleuring, styling en verzorging. Verzeker jezelf en jouw klanten van de beste producten en onderscheid je met deze producten van je concurrenten.

Exclusieve haarproducten alleen bij deze specialist

Wanneer je kiest om klant te worden van hun kappersmerk, profiteer je van exclusieve haarproducten van extreem hoge kwaliteit. Deze haarproducten zijn alleen bij TRINITY haircare en hun partnersalons te koop. In deze producten zitten ook alleen natuurlijke ingredi├źnten en dit is dus beter voor het milieu en voor het haar. Deze haarspecialist vindt het ook belangrijk om naar duurzaamheid te kijken en op basis hiervan hun producten te maken. Dit betekent dat hun producten ook niet op dieren worden getest. PETA heeft deze salon ook opgenomen als gecertificeerde producent van 100% dierproefvrije haarproducten. Wordt je partner van dit kappersmerk, dan krijg je exclusief toegang tot al deze duurzame en natuurlijke haarproducten. Hierbij is er ook gedacht aan de duurzame verpakkingen.

Producten voor elk haartype

Heb je een kapsalon of ben je van plan een kapsalon te starten? Wordt dan klant van het kappersmerk van INFINITY haircare. Zij geven jou de beste informatie over de haarproducten die ze verkopen. Weet je nog niet exact wat je zoekt? De specialisten van dit salon vertellen jou graag meer over hun producten voor de styling, het kleuren en verzorgen van haar. Ook is het voor jou mogelijk om extra educatie en ondersteuning te krijgen zodat je het haar van jouw klanten het beste kan behandelen. Ben je benieuwd naar de haarproducten en wil je ook een milieuvriendelijke en duurzame werkomgeving? Kies van voor INTRINITY haircare. Lees meer op hun website: https://www.trinity-haircare.nl/