Zen Ekindo
Image default
Beauty en verzorging

Tijd voor jezelf bij de schoonheidsspecialiste in Borne.

Zit jij er even helemaal doorheen? De oplossing hebben wij dan voor jou. Kom naar de beste schoonheidsspecialiste in Borne. Hier bieden wij verschillende schoonheidsbehandelingen aan. Van gezichtsbehandeling tot uitgebreide behandelingen met massages. Onze schoonheidsspecialiste zijn allemaal gespecialiseerd in de behandeling die zij uitvoeren. Heb je een huidprobleem en nog geen oplossing hiervoor? Wij hebben een huidspecialist in huis die jou advies kan geven en samen wordt gekeken welke producten je het beste kan gebruiken.

Behandelingen

Ben je opzoek naar een behandeling tegen cellulitis ook hiervoor ben je bij ons aan het juist adres. Een bindweefselmassage zorgt voor een strakkere huid. Gezellig een dagje weg met een heerlijke duo-behandeling is bij ons mogelijk. Ben jij een heel ander type dan je duo partner en wil je een hele andere behandeling?  Dit is geen probleem, jullie zijn niet verplicht om dezelfde behandeling te ondergaan. De kleinere en standaardbehandelingen zoals wimpers, wenkbrauwen en spray tan hebben wij in ons assortiment als behandeling, maar het is geen probleem om deze behandelingen na een massage extra bij te boeken.

Niet alleen offline maar ook online.

Is het voor jou niet mogelijk om naar Borne te komen, dan komt Borne naar jou. Op onze homepage zie je welke producten wij gebruiken.  Je vindt op onze website, gezichtsproducten, make-up, lichaamsverzorgingsproducten, tools, voeding en natuurlijke producten. Sorteren kun je op merk, huidprobleem, soort product en ingrediënt. Je bent dus niet verplicht om heel onze website door te klikken. Heb je zelf echt helemaal geen idee welk product bij jou past, dan is er ook de mogelijkheid om ons telefonisch te contacteren en zoeken wij samen met jou naar passende product. Wat wij natuurlijk ook nog aanbieden is een leuke cadeaubon, deze is ook online verkrijgbaar.