Zen Ekindo
Image default
Dienstverlening

Schakelunits kopen voor extra kantoorruimte

Heeft u tijdelijk extra ruimte nodig voor uw bedrijf of school? Het is dan niet nodig meteen een extra pand te huren of kopen. Als u ruimte heeft op uw eigen terrein, kunt u daar schakelunits neerzetten. Door een of meer schakelunits te kopen, kunt u op een snelle en flexibele manier uw kantoorruimte vergroten. 
 

Flexibel uitbreiden 

Schakelunits zijn te koop in verschillende vormen. Zo zijn er units die bestaan uit een kantoorgedeelte met een keukenblok en toilet. Ook zijn er units die volledig open zijn. Door meerdere van deze units aan elkaar te koppelen, ontstaat een grote ruimte. Deze kan bijvoorbeeld gebruikt worden als kantoorruimte, kantine of klaslokaal. De schakelunits kunnen zowel naast elkaar als op elkaar geplaatst worden, tot drie hoog. Dit is een snelle manier om veel extra ruimte te creëren. 

 

Schakelunits kopen bij Brouwer Nijkerk 

Met de verschillende schakelunits die leverbaar zijn, kunnen veel combinaties gemaakt worden. Op de website van Brouwer Nijkerk vindt u een aantal modellen waar u uit kunt kiezen als u een schakelunit gaat kopen. De medewerkers helpen u graag om de voor u meest geschikte indeling te maken. Heeft u hier zelf al een goed beeld bij, dan kunt u via de website eenvoudig een offerte aanvragen.