Zen Ekindo
Image default
Sport

Laat je masseren in Rotterdam bij Yules Masseert

Een massage kan heel goed zijn voor je geestelijke gesteldheid. Weinig mensen nemen er de tijd voor en dat zou eigenlijk een stuk meer moeten worden. Massages hebben namelijk heel veel positieve effecten op het lichaam. Mensen die bijvoorbeeld een heel druk leven hebben of een stressvolle baan hebben, kunnen veel beter 1 keer in de week een massage nemen. Door alle spanning die het ervaart tijdens werk kan het lichaam weinig ontspannen en dat kan uiteindelijk leiden tot burn-outs. Laat je masseren in Rotterdam bij Yules Masseert. Ze zijn gespecialiseerd in verschillende massages! 

Welke massage kan ik nemen?

Ben je benieuwd welke massage het beste voor jou zal zijn? Dat hangt altijd af van de pijn die je ervaart en of hoe lang deze al aan houden. Heb je helemaal nergens last van en wil je gewoon even tot ontspanning komen? Ook daar is een speciale massage voor. Hieronder schrijf ik de 3 massages die het meest gebruikelijk zijn. 

  • Deep tissue massage: Deze massage is speciaal voor klachten als pijn in de nek, rug en schouder spieren. De massage gaat diep tot in de spieren, pezen en fascia. Deze worden diep gemasseerd wat voor grote verlichting zorgt. Hierna ben je weer pijn vrij!

  • Ontspanningsmassage: Deze massage zorgt voor directe ontspanning. Er word hier gericht op het ontnemen van stress en spanning waardoor de doorstroom in het lichaam weer beter wordt en je na de massage vitaler en fitter bent!

  • Chronische pijn massage: deze massage is speciaal bedoeld voor mensen die een medische ingreep hebben gehad en hier van moeten revalideren. De massages zorgen ervoor dat er een betere doorbloeding stroomt op de plek waar het moet genezen. Door de betere doorbloeding gaat het herstelproces sneller. 

Weet je niet uit welke massage je moet kiezen? Geen probleem! Laat je adviseren door een van de medewerkers of masseurs. Samen kom je tot de juiste massage.