Zen Ekindo
Image default
Vervoer en transport

Een verhuizing in Den Haag hoeft niet veel te kosten

Bij ons kunt u voordelig uw spullen inpakken en uw verhuizing volledig laten uitvoeren. Uw verhuizing zal snel en binnen uw geplande tijdsbestek voltooid zijn. Zo kunt u snel van uw nieuwe woning genieten. Soms lijkt het erg duur om te verhuizen. Maar dit is heel vaak juist niet het geval. Verhuizen kan qua kosten veel lager en dat zult u bij ons ook krijgen. De verhuizing zal naast snel ook zorgvuldig plaats vinden. De hele inboedel wordt voorzichtig verplaatst zonder dat er schade optreed aan meubels of kasten onder andere. U heeft bij ons lege handen en laat uw verhuizing volledig uitbesteden. U kunt nu op uw eigen dingen focussen, zoals het sausen van de muren bijvoorbeeld en het leggen van een vloer.

De grote voordelen van onze verhuisservice

Snel verhuizen

De pluspunten zijn onder andere de snelheid. Door onze ervaring brengen wij uw spullen snel van A naar B. Ook helpen er meerdere verhuizers mee. Met alle mankracht kunnen wij effectief de inboedel tillen. Zelf verhuizen kan enorm zwaar en tijdrovend zijn. Ook rug en nekklachten door zwaar tillen zijn verleden tijd met onze verhuisservice. Indien het nodig is zetten we een verhuislift in om spullen direct uit het raam of de deur van een hogere etage langzaam en veilig naar beneden te tillen. Verhuisliften zijn voorzien van sterke plateaus die aardig wat gewicht kunnen dragen.

Goede kwaliteit

Onze service maakt dat kwaliteit centraal staat. De materialen die wij gebruiken zijn veilig en efficiënt om alles mee te verplaatsen op een vakkundige manier. Ook zetten wij ruime vrachtwagens in voor uw verhuizing waar meubels en objecten in zijn geheel inpassen. U kunt zelf kiezen of u bepaalde meubels gedemonteerd wilt hebben of dat u ze zo laat zoals ze zijn. We zorgen ervoor dat spullen niet verschuiven, stoten of beschadigen door onze verhuisdekens en stootvaste verpakkingsmaterialen. De verhuizers zijn goed en vakkundig opgeleid. We gaan dus professioneel te werk. Waardevolle spullen worden door ons extra goed ingepakt.

Zeer scherpe tarieven

Wij passen voor ieder budget een goede verhuizing toe. We kijken eerst hoeveel tijd de verhuizing in beslag gaat nemen en hoeveel spullen er meegaan verhuizen. Op basis daarvan wordt een prijs opgemaakt. U betaald bij ons altijd het minste. Ook voor grote verhuizingen. We berekenen geen hogere prijzen voor stadsdrukte en transport. Ook voor het verhuizen zelf blijven onze tarieven scherp.

Diverse verhuizingen

Bij ons kunt u naast een reguliere verhuizing ook een spoedverhuizing inplannen. Bijzonderheden kunt u aan ons doorgeven. Wij houden daar dan uiteraard rekening mee. Bij woningontruiming moet u snel weg uit uw pand. Wij staan dan ook direct voor u klaar om binnen enkele uren uw woning leeg te hebben gehaald. Misschien heeft u moeilijke en kwetsbare zware objecten. Ons verhuisbedrijf heeft kennis van bijzondere objecten die moeilijk zijn te verplaatsen. Wij kunnen u advies geven en geven u ook direct mee hoe wij zo een verhuizing aanpakken. Het moeilijke zijn vaak smalle steegjes in de stad Den Haag. Ook daar weten wij vakkundig mee om te gaan zodat uw inboedel veilig door het smalle drukke stadsdeel naar de verhuiswagen kan worden getransporteerd. Wilt u ook snel verhuizen? Of verhuist u in een drukke stad als Den Haag? Schakel dan snel ons verhuisbedrijf in en wij komen bij u langs.

https://verhuisbedrijfsnellejongens.nl/