Zen Ekindo
Image default
Industrie

Een spuitgieterij voor al jouw kunststof halffabricaten

Schakel een hoogwaardige spuitgieterij in om jouw kunststof halffabricaten in bulk te produceren. Of je nu graag behuizingen voor medisch apparatuur wilt laten maken of een omhulsel voor ventilatoren in de tuinbouw, Structura uit Beringe, nabij Weert is jouw partner. Dit familiebedrijf is een van de weinige bedrijven in Nederland die het populaire spuitgietproces TSG toepast. Met deze techniek is het mogelijk om een grotere wanddikte aan producten te geven waardoor deze veel steviger en indeukbestendig zijn. Bespreek simpelweg jouw wensen en eisen met deze vakmensen en zij gaan voor je aan de slag met een ontwerp. Wanneer jij goedkeuring hebt gegeven voor het ontwerp begint de productie. Of het nu op een groot aantal gaat of een kleine hoeveelheid, zij zorgen ervoor dat jouw producten binnen vier weken bij jou worden geleverd.

Spuitgieten voor de tuinbouw en meer

Je kunt deze ervaren spuitgieterij inschakelen voor heel veel verschillende sectoren en toepassingen. Een voorbeeld van een tak waar spuitgieten veel mogelijkheden biedt, is de tuinbouw. Zo kunnen de halffabricaten die resulteren uit het spuitgietproces worden ingezet als veiligheidsomhulsel voor ventilatoren, maar ook bloempotten en kweektrays zijn mogelijk. Bovendien werkt deze spuitgieterij met de stroom van eigen zonnepanelen en zoveel mogelijk hergebruikte producten zodat het spuitgietproces zo duurzaam mogelijk is. Wil je meer te weten komen over wat dit spuitgietbedrijf kan betekenen voor jou? De ervaren werknemers vertellen je graag meer over het spuitgietproces en de mogelijkheden die deze te bieden heeft.

Informeer naar de mogelijkheden en kom langs

Zoals je ziet zijn er oneindig veel mogelijkheden als het aankomt op spuitgieten. Welke toepassing je ook voor ogen hebt voor kunststof halffabricaten, bespreek het met deze vakmensen en ontdek wat zij voor jou kunnen betekenen. Je bereikt ze door de contactgegevens via de website te raadplegen, maar het is uiteraard ook mogelijk om bij hen langs te gaan in Beringe.