Zen Ekindo
Image default
Industrie

Walsen van staal laat u over aan deze professionals

U kunt terecht bij M. den Oudsten Buigwerken uit Rhenen, in de regio van Veenendaal, als het gaat om het walsen van staal of andere bewerkingen met een profielwals. Deze specialisten hebben namelijk jarenlange ervaring met het walsen van staal. Zo kunt u onder meer bij hen terecht voor standaardwalswerk en ze hebben een aparte afdeling waar er een passende profielwals klaarstaat voor al uw projecten. Het walsen van staal is een van de dagelijkse werkzaamheden van de professionals, waardoor u zeker weet dat ieder project in goede handen is.

Ontdek de mogelijkheden

Het walsen van staal heeft veel verschillende toepassingen. De specialisten van M. den Oudsten Buigwerken hebben vele jaren ervaring met verschillende walstechnieken met behulp van een profielwals. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan de realisatie van strippen, buizen, kokers en HE-M balken tot 1000 millimeter. Ook 3D-walswerk zoals trapbomen en het walsen van profielen met meerdere stralen behoren tot de mogelijkheden. Het bedrijf heeft daarnaast diverse walsrollen in hun machinepark, waarmee ze onder meer UNP-balken, IK-balken en HE-balken bewerken. Verder zorgen ze voor kokers, strippen en buizen van staal in iedere maat die u wenst.

Vraag eenvoudig online een vrijblijvende offerte aan

De professionals werken snel en efficiënt en zorgen ervoor dat er altijd staal op voorraad is, zodat u de materialen niet eerst zelf aan hoeft te leveren. Heeft u interesse in het walsen van staal? Laat uw opdrachten uitvoeren door een specialist op het gebied van bewerkingen met een profielwals. Mocht u vooraf vragen hebben, schroom dan zeker niet en neem contact op met de specialisten via de contactgegevens op hun website. De professionals beantwoorden graag al uw vragen en sturen u indien gewenst een marktconforme offerte voor al uw opdrachten. Deze offerte is uiteraard vrijblijvend. Deze aantrekkelijke offerte is ook eenvoudig aan te vragen via de website van deze professionals.

Gerelateerde artikelen

Wat zijn de stadia van de lokale waterzuivering? Begrijp hoe dit proces werkt

Een spuitgieterij voor al jouw kunststof halffabricaten

Vind een luchtbehandelingskast die aan al uw wensen voldoet