Zen Ekindo
Image default
Particuliere dienstverlening

Bij een fietsenwinkel koopt u ook scooters en accessoires voor uw fiets

Een bezoek aan een fietsenwinkel is op zich al een belevenis. Bekijk alle nieuwe modellen fietsen en scooters en laat u uitgebreid informeren over de nieuwste modellen. Bent u op zoek naar een nieuwe fiets of wilt u een nieuwe scooter kopen? Dan is het altijd mogelijk om een proefrit te maken zodat u kunt ontdekken of u de juiste keuze heeft gemaakt. Natuurlijk kunt u tijdens uw bezoek rekenen op uitstekend deskundig advies. U kunt uw nieuwe fiets niet meteen meenemen, want die wordt eerst rijklaar gemaakt en helemaal ingesteld op uw lengte en naar uw wensen. Is het model of de kleur die u zoekt niet op voorraad dan kan deze uiteraard voor u worden besteld.

Een fiets voor iedereen

Bij Van Houwelingen Tweewielers, dé fietsenwinkel in Arkel, kunt u een fiets kopen voor het hele gezin. Een snelle elektrische fiets voor naar het werk, een prettige stadsfiets of een stoere kinderfiets. Wordt uw zoon of dochter 16 jaar en is het bromfietsrijbewijs binnen? Dan kunt u hier een nieuwe scooter kopen of u kiest voor een tweedehands scooter. Alle gebruikte rijwielen worden gecontroleerd en rijklaar gemaakt zodat u er direct de weg mee op kunt.

Ontdek het voordeel van de plaatselijke fietsenwinkel

Natuurlijk kunt u ook online een fiets kopen. Maar als u uw fiets koopt bij de plaatselijke fietsenwinkel in Arkel dan kunt u rekenen op uitstekende service. Misschien bent u wat duurder uit, maar dat betaalt zich dubbel en dwars terug als uw fiets een onderhoudsbeurt nodig heeft of gerepareerd moet worden. Datzelfde geldt natuurlijk als u een nieuwe scooter wilt kopen. Kies voor een lokale verkoper en u weet zeker dat u iets goeds koopt waar u vele jaren plezier aan heeft. En inruilen is ook altijd mogelijk, zodat u voor uw gebruikte fiets of scooter nog een bedrag terugkrijgt.