Zen Ekindo
Image default
Particuliere dienstverlening

Dit is wat u wil weten voordat u een smeervloer of cementdekvloer laat leggen

Bent u uw woning aan het verbouwen en is het tijd om er een nieuwe vloer in te leggen? Dan kunt u het beste voor een gladde en perfect aangelegde ondervloer kiezen. Dit maakt het aanleggen van uw uiteindelijke vloer later namelijk een stuk makkelijker. Om het werk zo precies mogelijk uit te voeren, kunt u het beste een specialist op dit gebied inschakelen. In deze blog leest u wat er bij een smeervloer leggen komt kijken en komt u erachter wat de voordelen van een cementdekvloer via Multi Vloeren Brabant zijn.

Dit komt er allemaal bij een smeervloer leggen kijken

Een smeervloer is een zandcement dekvloer die u als ondervloer voor uw uiteindelijke vloer kunt leggen. Een smeervloer leggen, kunt u het beste door de specialisten van Multi Vloeren Brabant laten doen, aangezien dit heel precies werk vereist. Het leggen van de smeervloer zorgt ervoor dat u een perfect gladde ondervloer creëert voor uw uiteindelijke vloer. Wanneer u de specialisten inschakelt, nemen zij alle benodigdheden in de vrachtwagen mee. Zij hebben alleen water van u nodig, om het mengsel voor de smeervloer aan te lengen. De experts zorgen er na de werkzaamheden voor dat uw woning brandschoon wordt achtergelaten! Hierna is het tijd om uw uiteindelijke vloer te (laten) leggen.

Wat zijn de voordelen van een cementdekvloer?

Denkt u erover na om een cementdekvloer door Multi Vloeren Brabant aan te laten leggen? Dan is het goed om te weten dat het leggen van dit soort vloeren arbeidsintensief is, maar dat het eindresultaat het wachten zeker waard zal zijn. Daarnaast kan de cementdekvloer als een erg goede ondergrond voor tegels, kunststof of pvc-vloeren gelden. Doordat de ondergrond perfect glad zal zijn, kunt u de uiteindelijke vloer die u hierover heen legt zonder problemen aanbrengen. Verder is dit type ondervloer geschikt in vochtige ruimten, dus denk hierbij aan een kelder of een garage. Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact op met deze specialist.