Zen Ekindo
Image default
Aanbiedingen

Dit merk verkoopt vers pizzadeeg en heeft ook de lekkerste pizza recepten

Je kunt een diepvriespizza kopen of een pizza bestellen, maar niets overtreft een zelfgemaakte pizza met vers deeg. Deze soort pizza’s zijn het allerlekkerst. Met het verse pizzadeeg van Tante Fanny hoef je niet meer urenlang in de keuken te staan om verse pizza’s te maken. Dit deeg koop je gewoon in de supermarkt en is meteen klaar voor gebruik. Hiermee maak je heerlijke pizza’s die supersnel klaar zijn. Geniet nu dus ook doordeweeks van lekkere pizza recepten.

Ontdek creatieve ingrediënten om in een pizza te verwerken

Bij een zelfgemaakte pizza kun je helemaal zelf bepalen welke ingrediënten je gebruikt. Dit is dus de perfecte tijd om creatief aan de slag te gaan. Combineer bijvoorbeeld jouw favoriete smaken en creëer nieuwe en persoonlijke pizza recepten. Wil je een keer iets nieuws proberen? Kijk dan op de website van dit merk of bestel het receptenboek. Hier vind je namelijk een grote variëteit aan pizza recepten. Zo ontdek je smaakcombinaties die je anders misschien nooit geprobeerd had. Je kunt ook kiezen voor een vegetarische pizza. Het pizzadeeg bevat namelijk helemaal geen dierlijke ingrediënten.

Bak erop los met het verse deeg van dit merk

Heb je de smaak te pakken? Maak dan ook eens bladerdeeg recepten met het bladerdeeg van Tante Fanny. Dit deeg is net zoals het pizzadeeg ontzettend vers en makkelijk om te gebruiken. Met bladerdeeg heb je nog veel meer mogelijkheden. Dit deeg kan namelijk gebruikt worden voor hartige taarten, hapjes, broodjes en zoete lekkernijen. Bladerdeeg heeft een lekkere volle smaak die samen gaat met veel verschillende ingrediënten. Je kunt jouw bladerdeeg recepten dus combineren met jouw favoriete smaken en ingrediënten.

Koop de degen in de supermarkt

Ben je geïnteresseerd geraakt in de pizza en bladerdeeg recepten van dit merk? Dan kun je heel eenvoudig het deeg kopen in de supermarkt. Je bewaart dit deeg in de koelkast totdat je klaar bent om het te gebruiken. Hierdoor smaakt het altijd vers