Zen Ekindo
Image default
Aanbiedingen

Maak gebruik van de diensten van dit loon- en grondverzetbedrijf

Heeft u werkzaamheden waarvoor u op zoek bent naar een loon- en grondverzetbedrijf in de buurt van Bergen op Zoom? Een loon- en grondverzetbedrijf kunt u op uurbasis inhuren voor bepaalde werkzaamheden. Het voordeel is dat u niet een heel project hoeft uit te besteden, maar u het bedrijf bijvoorbeeld kunt inhuren om grond te verplaatsen of een sloot uit te baggeren. Het loonbedrijf neemt dan zelf het materieel mee om de werkzaamheden te verrichten. Het is dus ideaal om dit soort deelklussen uit te besteden aan een loonbedrijf, bijvoorbeeld Loonbedrijf Van der Male B.V. Dit bedrijf verricht al sinds 1979 loonwerk in de agrarische sector, en heeft zich gespecialiseerd in werkzaamheden voor de groen- en infrasector.

Wat voor werkzaamheden kunt u uitbesteden aan een loon- en grondverzetbedrijf?

U diverse werkzaamheden uitbesteden aan een loon- en grondverzetbedrijf die op uurbasis kunnen worden verricht. Bij dit bedrijf kunt u bijvoorbeeld terecht voor infra-werkzaamheden als asfaltverharding, het aanleggen van paden en bedrijventerreinen en het onderhoud van straten. U kunt ook voor groenwerkzaamheden een beroep doen op dit loonbedrijf. Daarbij kunt u denken het uitbaggeren en maaien van sloten, het inzaaien van percelen en bermen en het aanleggen van tuinen. De medewerkers van dit bedrijf hebben tevens het materieel voor gladheidbestrijding, zoals zout strooien of sneeuwschuiven.

Neem contact op met dit gespecialiseerde bedrijf

Een loonbedrijf kan dus veel verschillende werkzaamheden uitvoeren en brengt daar de nodige machines en werktuigen voor mee, alsmede personeel om ze te bedienen. Wilt u meer weten over wat een loon- en grondverzetbedrijf voor u zou kunnen betekenen of moeten er specifieke werkzaamheden worden verricht waarvan u zich afvraagt of u hiermee terecht kunt bij een loonbedrijf? Ga dan naar de website van Loonbedrijf Van der Male B.V. waar u meer informatie kunt vinden over dit VCA-gecertificeerde loonbedrijf in Bergen op Zoom.