Zen Ekindo
Image default
Woning en Tuin

Vijf jaar garantie op uw kozijnen in Venray

Woont u in Venray en zijn uw kozijnen toe aan vernieuwing? Schakel dan een specialist als Gebr. Janssen in. Gebr. Janssen is een bedrijf dat is gevestigd in Oploo, niet ver van Venray vandaan, en dat is gespecialiseerd in de fabricage en montage van kunststof en aluminium kozijnen. Al sinds de jaren zestig bestaat dit bedrijf. Het heeft inmiddels dus voldoende ervaring en kennis om uw kozijn er weer netjes uit te laten zien. Voor maatwerk bent u bij hen aan het juiste adres. Bovendien geven ze hun klanten graag deskundig advies en staan ze voor een persoonlijke service. Dat is de belofte die u krijgt als u Gebr. Janssen inschakelt voor het plaatsen van kunststof kozijnen in Venray of omgeving. Wist u overigens dat u op elk kozijn standaard vijf jaar garantie krijgt? Wanneer er binnen die vijf jaar iets mis is met uw kozijnen kunt u altijd rekenen op de service van Gebr. Janssen.

Kies voor kozijnen op maat

Bij Gebr. Janssen is de keuze voor uw kozijnen volledig aan u. Wat voor uitstraling wilt u dat de kozijnen krijgen? En heeft u al nagedacht voer het systeem? Wat uw wensen ook zijn; de medewerkers van dit bedrijf gaan geen enkele uitdaging uit de weg. Elke klus zien ze als een mooie kans om een prachtig en uniek eindresultaat te realiseren. Vind u het zelf lastig om een stijl voor uw kozijnen te kiezen? Dat is geen enkel probleem. De specialisten van dit bedrijf denken namelijk graag met u mee, zodat u alsnog de beste keuze maakt.

Bekijk het aanbod aan kunststof kozijnen in de showroom

Wilt u Gebr. Janssen inschakelen voor de kunststof kozijnen aan uw pand in Venray of omgeving? Dan wilt u vast en zeker eerst weten wat er zoal mogelijk is. Daarom kunt u ervoor kiezen om eerst een bezoek te brengen aan de showroom. Hier ziet u de verschillende kunststof kozijnen die ze zetten, maar ook de serres, horren, zonwering en veranda’s die ze maken. U begrijpt het al; niet alleen voor kozijnen, maar voor nog veel meer kunt u deze specialisten inschakelen.

https://gebr-janssen.nl/