Zen Ekindo
Image default
Winkelen

Blaas oude kleding nieuw leven in door een naaimachine te kopen

Bent u van plan om een naaimachine te kopen? Een goed idee. Soms zijn er van die dagen dat u geen idee heeft wat u aan moet trekken. Het kan dan voelen alsof er niets leuks in uw kast ligt, ondanks dat deze uitpuilt. Om toch een leuke outfit aan te trekken, hoeft u niet per se nieuwe kleding te kopen. U kunt er ook voor kiezen om een naaimachine te kopen en uw oude kleding nieuw leven in te blazen.

Tips ter inspiratie voordat u een naaimachine gaat kopen

Heeft u in de kast een saaie trui liggen? Wees gerust, deze trui kunt u tot een compleet nieuw item maken. Wat u hiervoor nodig heeft is een lege spuitbus, die u vervolgens vult met bleekwater. Spuit zo hier en daar wat bleek op uw trui en u heeft supersnel een nieuwe trui. Bent u daarnaast die oude spijkerblouse zat of zijn de mouwen te wijd geworden? Vervang deze mouwen dan door bijvoorbeeld kant ervoor in de plaats te naaien. U hoeft hiervoor alleen de oude mouwen af te knippen en het kant vast te naaien aan de schouders. Ook wanneer u een te groot T-shirt in uw kast heeft liggen, kunt u hier nog genoeg leuke dingen mee doen. Een voorbeeld hiervan is om er een lang vest van te maken. U moet hiervoor het T-shirt in het midden doorknippen. U kunt ervoor kiezen om de stuk geknipte randen netjes af te werken met een naaimachine, maar u kunt het ook zo laten. Als laatste idee kunt u een trui met opdruk maken. Hiervoor moet u een logo of foto printen op wit stickerpapier. Knip deze vervolgens uit en plaats het op de plek naar keuze. Verwijder het vel papier en plak de sticker op het kledingstuk. Leg vervolgens eerst plasticfolie en dan bakpapier over de sticker heen en ga er een aantal keer overheen met een warm strijkijzer.

Vraag advies aan deze specialisten

Met een naaimachine kunt u genoeg creatieve outfits maken en dit apparaat kunt u daarom ook eenvoudig kopen bij Ricken’s Naaimachinehandel. Weet u niet precies welk soort naaimachine u nodig heeft? Vraag dan advies aan de specialisten van dit bedrijf door contact met hen op te nemen. Zij helpen u graag verder!

https://www.ricken.nl

Gerelateerde artikelen

Shop voor een gezellig interieur in de Madam Stoltz webshop

Ga voor een iPhone 11 hoesje dat past bij jouw stijl

Laat herbruikbare spullen ophalen door een kringloopwinkel in Tilburg