Zen Ekindo
Image default
Bedrijven

Overheid traineeship

Is jouw droombaan altijd al bij de overheid geweest? Wanneer je hoogopgeleid bent, kun je die droom al gauw waarmaken. Je kunt wanneer je net afgestudeerd bent, al direct aan de slag bij de overheid middels een traineeship. Lees gauw meer over de traineeships bij de overheid die Newpublic aanbiedt. 

 

Een tweejarig traject

Meld je aan voor een tweejarige traineeship overheid van Newpublic. Wanneer jij een studie hebt gevolgd die compatibel is met een functie binnen de overheid, kun je al gauw aan de slag. Ga aan de slag als beleidsmaker, projectleider of PR-medewerker. Je kunt direct de gepaste functie beoefenen om genoeg praktijkervaring op te doen. Daarnaast ontvang je theoretische ondersteuning. Je volgt (online) lessen naast jouw werkuren om zo het totaalplaatje te worden voor de overheid. Na jouw tweejarige traineeship overheid, kun je meteen vast in dienst.

 

Waar kom je terecht?

In heel Nederland zijn er verschillende overheidsinstellingen waar jij terecht kunt. Wil je het liefst dicht bij huis, of juist verhuizen naar de grote stad? Je kunt kiezen uit verschillende openstaande functies bij verschillende overheidsinstellingen. Ben je klaar met jouw traineeship overheid? Dan kun je bij vrijwel alle overheidsinstellingen in Nederland terecht voor een vaste aanstelling. Een traineeship is dus een investering voor jouw toekomstige carrière.

Werken bij de overheid kan al op jonge leeftijd. Ben jij net afgestudeerd en heb je een studie die past binnen de overheid? Dan kun je in aanmerking komen voor een traineeship. Surf naar Newpublic.nl en vul het contactformulier in voor meer informatie. Je ontvangt snel een reactie met informatie en de melding of je in aanmerking komt voor een traineeship overheid.