Zen Ekindo
Image default
Dienstverlening

Machinaal straten met de RoadPrinter: wat zijn uw mogelijkheden?

De RoadPrinter van Road Paving Systems is een machine die aan weinig mensen voorbij is gegaan. Deze heeft zelfs sociale media doordrongen, omdat het een wereldprimeur is en een echte uitkomst biedt voor stratenmakers en bouwbedrijven. Met deze machine kunt u machinaal straten en dus een straat leggen zonder dat u daarvoor op de knieën moet. U bepaalt welke stenen u wilt gebruiken, welk legverband u wilt toepassen en of u een randafwerking wilt toevoegen. Vervolgens zorgt u ervoor dat de machine altijd stenen aangeleverd krijgt en de weg wordt snel en netjes gelegd.

Verschillende mogelijkheden

Besluit u gebruik te maken van de RoadPrinter? Dan heeft u een groot aantal mogelijkheden. U kunt er een gehele straat van één tot zeven meter mee leggen, maar u kunt hem ook gebruiken om een straat te repareren of te herstraten. De nieuwe of gebruikte steensoorten waarmee u machinaal kunt straten zijn onder andere kei- en lingeformaten, betonklinkers, gebakken dikformaten en waaltjes. Deze laat u vervolgens leggen in keperverband, blokverband, elleboogverband of verticaal kepen. U geeft aan wat u nodig heeft, en de machine doet het snel voor u met een kwalitatief hoogstaande afwerking.

Een groot aantal voordelen

Het is dus wel duidelijk dat machinaal straten met de RoadPrinter een groot aantal voordelen heeft. Daarbij is het milieu- en Arbo vriendelijk (vooral als u de nieuwe RoadPrinter Eco gebruikt). In veel gemeenten komt u dan in aanmerking voor een subsidie en kunt u in ieder geval belasting aftrekken via de MIA en de VAMIL. Machinaal bestraten gaat gepaard met een hoge productiecapaciteit, met een fysieke ontlasting van stratenmakers en met een groot aantal mogelijkheden. Heeft u ook interesse, dan staan de bekwame medewerkers van Road Paving Systems voor u klaar om u verder te helpen. Het is een snelle, duurzame en efficiënte manier om te straten en te herstraten.

https://roadprinter.nl/