Zen Ekindo
Image default
Electronica en Computers

Jura koffiemachine kopen

Wat is Jura?

Jura, ook bekend als Jura Elektroapparate AP, is een Zwitsers bedrijf dat in 1931 werd opgericht door een man genaamd Leo Henzrioh. Het productie- en distributiebedrijf wordt onderschreven door Roger Federer, een Zwitserse tennisspeler.

Hun verhaal begon met een scala aan huishoudelijke producten, maar toen ze eenmaal in de wereld van de espressomachine waren ingebroken, keken ze nooit meer terug. Sindsdien hebben ze de meeste van hun andere producten uitgefaseerd om al hun innovatieve energie op hun koffiemachines te concentreren.

Omdat Jura voorop wil lopen op het gebied van espressotechnologie, produceren ze uitsluitend volledig en superautomatische machines. Ze hebben meestal slanke, eenvoudige ontwerpen die kunnen bijdragen aan de esthetiek van elke keuken.

Ook vanwege hun vooruitstrevende instelling zijn hun machines allemaal van topklasse. Jura is toegewijd aan het gebruik van alleen de beste bouwmaterialen en functies, wat betekent dat ze in totaal nul budgetopties hebben.

Productoverzicht

Als leider in innovatie op het gebied van espressomachines heeft Jura een vrij unieke collectie jargon ontwikkeld. Hier zijn een paar van de voorwaarden die u in de toekomst moet weten:

 • Aroma +: de nieuwste versie van de Jura Aroma roestvrijstalen slijpmachines. Deze zijn specifiek ontworpen met eenvoudig te begrijpen illustraties, zodat u precies de juiste maling krijgt. Het werkt ook heel snel en stil.
 • IPBAS: Het Intelligent Pre-Brew Aroma-systeem is een pre-infusiefunctie die in het spel komt nadat bonen met de molen zijn verwerkt. Het voegt een beetje water toe aan het terrein om hun volledige smaakprofiel naar voren te brengen.
 • PEP: het Pulse Extraction Process-systeem is in wezen de volgende stap in het proces. Het zorgt ervoor dat het schot gelijkmatig en precies wordt getrokken. Het is zelfs opgenomen in enkele van de meer basismodellen, waardoor ze qua smaak van de concurrentie kunnen worden onderscheiden.
 • FFT: de Fine Foam Technology schuimt de melk twee keer om een ​​professionele kwaliteit microschuim te creëren.
 • CLARIS: CLARIS is een antikalktechnologie die is ontworpen om mineralen uit te filteren, kalkafzetting en mogelijke schade aan het verwarmingselement van de machine te voorkomen. Een Jura waterfilter
 • CLEARYL: dit zijn patroonfilters die zijn ontworpen om onzuiverheden te verwijderen uit het water dat u in uw machine stopt.
 • ESM: Energy Save Mode is een technische functie waarmee u de energie-output van uw machine kunt aanpassen om output te besparen tijdens delen van de dag dat uw machine niet in gebruik is. Met ESM uitgeruste machines kunnen worden geprogrammeerd om tot 40% energie te besparen.
 • IWS: Het intelligente watersysteem is een detectiesysteem dat de machine (en u) vertelt wanneer het filter van de machine moet worden vervangen.

De koffiemachines van Jura kopen

Er zijn verschillende Jura koffiemachines te koop. Hieronder hebben we een lijst voor je klaarstaan met waar je deze machines kunt kopen!

 1. Jura D4 Piano € 800,00 – € 1000,00

 1. Jura E60 Piano € 850,00 – € 950,00
 2. Jura E8 € 1.200,00 – € 1.300,004
 3. Jura A1 Piano € 600,00 – € 700,00
https://koffiemachine.org/koffiezetapparaat/jura/