Zen Ekindo
Image default
Dienstverlening

Het rendement van de zonneboiler? Dat is verrassend hoog

Als je overweegt een zonneboiler aan te schaffen, is je eerste vraag natuurlijk wat dit je gaat opleveren. De tweede vraag is wellicht: de eerste vraag is natuurlijk hoeveel de installatie van de zonneboiler je gaat kosten. Niet zo heel veel, want als je een zonneboiler installeert, kun je een gedeelte van de overheid vergoed krijgen. De overheid doet dit om het opwekken van duurzame energie te stimuleren. De kosten van zonneboiler verwarming zijn dus relatief laag, terwijl het rendement van de zonneboiler hoog is: je wint dus op meerdere fronten, zeker als je je zonneboiler verwarming bij HR Solar aanschaft. Op de website van deze 100% Nederlandse fabrikant en installateur zie je een duidelijk overzicht van de kosten van een zonneboiler en het rendement dat een zonneboiler oplevert. Zo kun je voor jezelf eenvoudig uitrekenen hoeveel je zult gaan besparen en hoelang het precies duurt voor je investering is terugverdiend.

Zonnecollectoren: zeer hoog rendement

Dankzij de nieuwste generatie zonneboiler verwarming is het mogelijk op grote schaal kosten op je energie te besparen. Het bedrijf produceert de zonneboiler verwarming zelf. Deze leveren het hoogste rendement per zonneboiler in heel Nederland op. Dankzij de subsidie die je vanuit de overheid krijgt, is het mogelijk de kosten nog verder in te perken. Het rendement van de zonneboiler zit hem dus vooral in de langere termijn. Toch kun je al vrij snel de kosten van je investering terugverdienen: wat je daarna binnen harkt is pure winst. Zonneboiler verwarming van HR Solar aanschaffen staat gelijk aan denken op lange termijn.

Geniet van de subsidie die je ontvangt

Iedereen die zonneboiler verwarming aanschaft, komt in aanmerking voor subsidie vanuit de overheid om de kosten voor aanschaf te drukken. Na aanschaf van de boiler kun je een claim voor subsidie indienen via de ISDE-subsidieregeling. Deze Investeringssubsidie Duurzame Energie bestaat sinds 1 januari 2016 en helpt je nog sneller rendement op je zonneboiler te krijgen. Neem contact op met HR Solar en ontdek hoe jij kunt besparen op energiekosten!