Zen Ekindo
Image default
Banen en opleidingen

Een uitzendbureau senioren: bemiddeling en voordelen van werken als 65-plusser

Bent u de 65 gepasseerd en heeft u nog geen zin om te stoppen met werken, informeer dan eens naar de mogelijkheden bij een uitzendbureau voor senioren in Flevoland. Veel senioren zijn er nog niet aan toe om thuis te zitten als ze met pensioen gaan. Werken zorgt immers niet alleen voor een dagvulling en een inkomen, maar ook voor zingeving en veel van onze sociale interacties. Wanneer u ouder dan 65 bent en graag weer aan de slag zou willen, dan is bijvoorbeeld Flevoland65plus Uitzendbureau de oplossing. En bovendien kan het ook financieel aantrekkelijk zijn om als 65-plusser weer te gaan werken, want u hoeft namelijk geen sociale premies meer te betalen. U houdt dus meer over van uw brutoloon, en er is ook geen limiet gesteld aan wat u kunt bijverdienen wat betreft uw AOW of uw pensioen

Een uitzendbureau voor senioren, wat kunnen ze voor u betekenen?

Een uitzendbureau voor senioren in Flevoland richt zich volledig op vacatures voor mensen van 65 jaar en ouder. Ze hebben niet alleen specifieke vacatures voor deze doelgroep, maar ook de kennis in huis om zowel de werknemer als de werkgever te adviseren. Er zijn namelijk een aantal zaken anders geregeld wat belangrijks is als er een arbeidsovereenkomst moet worden opgesteld voor iemand die de 65 is gepasseerd. Ze kunnen de werkgever ook adviseren over de voordelen die het heeft om een senior in dienst te nemen. Een senior brengt naast de kennis en ervaring ook lagere kosten met zich mee in vergelijking tot een reguliere werknemer. En een 65-plusser die weer aan de slag gaat, maakt een bewuste keuze wat resulteert in een zeer gemotiveerde werknemer.

Neem snel contact op met een uitzendbureau voor senioren

Of u nu een senior bent die interesse heeft in extra bijverdiensten of als werkgever een 65-plusser in dienst nemen, u kunt gerust contact opnemen met Flevoland65plus Uitzendbureau voor advies en bemiddeling.