Zen Ekindo
Image default
Aanbiedingen

Bij deze specialist bestelt u een op maat gemaakte PET-fles

Als u een product op de markt wilt brengen dan is de verpakking heel belangrijk. Deze moet degelijk zijn en vandaag de dag het liefst van gerecycled materiaal. Een Media-fles of PET-fles is dan een prima keuze. Deze varianten bestaan uit diverse potten en flessen in meerdere formaten. Allemaal voorzien van een deugdelijke sluiting zodat u ieder product veilig kunt verpakken en verkopen. Bij PET Power gaan de medewerkers graag voor u aan de slag om een goed product voor u te maken waarin uw product geheel tot zijn recht komt.

Een fles of pot die geheel naar wens wordt gemaakt

Bij het op de markt brengen van een product wilt u natuurlijk een in het oog springende verpakking. Een Media-fles of PET-fles van deze specialisten is dan een heel goede suggestie. Deze kan vanzelfsprekend worden voorzien van de productnaam en het logo en als dat van toepassing is extra informatie, zoals ingrediënten of een gebruiksaanwijzing. De flessen of potten worden vervolgens bij u geleverd zodat zij kunnen worden gevuld en op transport voor verkoop.

Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan

Wilt u uw product ook in een fraaie en in het oog springende Media-fles of PET-fles aanbieden? Vraag dan vandaag nog een offerte aan bij PET Power. U leest meer informatie over hun producten en dienstverlening op de website. Hier vindt u ook de contactgegevens voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte. Er wordt dan zo snel mogelijk contact opgenomen met u om uw wensen door te nemen en een sample te sturen. Zo kunt u met eigen ogen zien wat de kwaliteit van het product is en wat u kunt verwachten van de productie. Ook als u vragen heeft voordat u een offerte aanvraagt kunt u vanzelfsprekend contact opnemen. Een medewerker zal u dan zo goed als mogelijk is de informatie geven die u nodig heeft.