Zen Ekindo
Image default
Woning en Tuin

Een STIHL zitmaaier met opvangbak

Bent u op zoek naar een STIHL zitmaaier met opvangbak om uw gazon te onderhouden? Dan koopt u deze het best bij Jos Martens. Deze specialist heeft een breed assortiment met zitmaaiers van dit gerenommeerde merk. Wanneer u een STIHL zitmaaier wilt aanschaffen zijn er een aantal dingen waar u op moet letten. U wilt natuurlijk een maaier kopen die aansluit bij uw beoogd gebruik. Daarom houdt u rekening met diverse eigenschappen, zoals:

  • De maaibreedte van de zitmaaier
  • Het motorvermogen van de zitmaaier
  • Het type rijaandrijving van de zitmaaier
  • De mogelijkheid tot ‘mulchen` van de zitmaaier

Bij Jos Martens weten ze precies wat u nodig heeft voor uw gazon en ze helpen u graag met het uitkiezen van een geschikte STIHL zitmaaier.

Een geschikte zitmaaier aanschaffen die past bij uw toepassing

 Er zijn verschillende modellen beschikbaar in het ruime assortiment van Jos Martens. De experts van dit bedrijf helpen u graag met de keuze voor een geschikte maaier. Zo weten ze precies welke maaier geschikt is voor uw toepassing. Een greep uit het assortiment en de kwaliteiten bestaat onder andere uit:

  • STIHL RT 40482: geschikt voor tuinen met veel bomen, struiken en bloemperken. Het is een erg wendbaar model dat perfect is voor het precies maaien van een grasperk. Dit model is tevens te voorzien van een mulch-hulpstuk om het fijngehakte maaigoed over het grasveld te verdelen. Zo stimuleert u de groei van een gezond gazon.
  • STIHL RT 6127: deze maaier is geschikt wanneer u een groot gazon wilt onderhouden. Het is een krachtige en precieze maaier met een hoog rijcomfort. De ergonomische bedieningselementen zorgen voor optimaal energiebehoud. De grote snijbreedte en de eenvoudige snijhoogteversnelling waarborgen de maaikwaliteit uitstekend.

Kies de juiste maaier voor uw gazon

Heeft u de juiste STIHL zitmaaier gevonden in het ruime assortiment? Bestel deze dan eenvoudig en veilig in de webshop van dit bedrijf. Wilt u zich nog verder oriënteren en een aantal vragen stellen? Neem dan gerust contact op met de medewerkers of ga langs bij Jos Martens in Mariahout.

https://www.josmartens.nl/

Gerelateerde artikelen

Wat moet je weten over het merk Harrison Spinks?

Koop rolluiken voor uw woning of bedrijfspand in Venlo

Een goede tuinarchitect zorgt voor een nog betere tuin dan die u voor ogen had