Zen Ekindo
Image default
Woning en Tuin

De verticale tuin voor in uw kantoor

Verticale tuin op de thuiswerkplek

Iedere dag zien we meer verticale tuinen verschijnen in de tuinen, kantoren, bars en restaurants. Dat komt omdat een verticale tuin sfeerverhogend is. In de verticale tuin kan met groenten en kruiden kweken. Dit zorgt voor een gezellige sfeer en de geur van kruiden kan bovendien een rustgevende factor zijn in uw omgeving. Bovendien is het kweken van uw eigen groente of kruiden een leerzame ervaring en niet alleen voor kinderen leuk om te doen.

Geschikt voor binnen en buiten

De meeste verticale tuinen zijn geschikt voor zowel binnen als buiten. De meest verkochte is gemaakt van vilt waar men rechtstreeks de groente in kan kweken met behulp van een beetje aarde maar het is ook mogelijk er een potje in te doen. Men heeft met het potje een schonere verticale tuin en voor binnen is het makkelijker voor het onderhoud.

De verticale tuinen van vilt hebben een hoge mate van vasthouden van water. Dit komt omdat er speciaal vilt wordt gebruikt. Rondom de verticale tuin-wandmat zal er dus minder water op de grond gemorst worden. Als men de kruiden of groente bovendien in een pot plaatst hoeft er helemaal geen rommel te ontstaan. Dit is ideaal voor bijvoorbeeld in restaurants, bars en kantoorruimtes.

De verticale tuin is leverbaar in diverse maten en soorten. Zo is er een verticale tuin voor 12 potjes maar ook voor 7, 2 of 3 potjes. Deze zijn allemaal gemaakt van zwaar speciaal voor dit doel gemaakt vilt. Ook de verticale tuin wandmatten zijn erg handig. Die zien er als echt uit maar zijn gemaakt van kunststof.

Wanddoek, Tuindoek PVC

Het grote voordeel is dat deze geen onderhoud nodig hebben en geen water nodig hebben. Met een afmeting van 2×2 meter, voorbedrukt en voorgemonteerde ophangringen zijn ze ideaal op te hangen. Ook de bedrukte pvc doeken ziet er echt ontzettend mooi uit. Ook deze zijn zeer eenvoudig te monteren doordat er reeds oogjes voorgemonteerd zijn. Maak de omgeving vrolijk door simpel een fraaie Wanddoek op te hangen in junglestyle.

We kunnen begrijpen dat u nu nieuwsgierig bent geworden en meer wilt weten over verticale tuinen. Kijk eens op de website van Kunsthaag.EU . Daar weten ze er alles van af.

 

 

https://kunsthaag.eu/product-categorie/verticale-tuin/