Zen Ekindo
Image default
Financieel

Bewindvoering Almelo helpt u met uw financiën

Schuldhulpverlening Enschede gaat u helpen weer grip te krijgen op uw financiën. Voor iedereen die geen verstandige financiële keuzes maakt, is het elke maand waarschijnlijk een probleem. Geen geld, weinig geld of zoveel rekeningen op de mat zodat u door de bomen het bos niet meer ziet. Bij schuldhulpverlening Enschede helpen we u graag weer inzicht te geven in uw uitgeven en rekeningen zodat u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken. Dit alles zullen we met volledige discretie en integriteit behalen.

Voor iedereen biedt schuldhulpverlening Enschede mogelijkheden

Bij ons kunt u terecht wanneer u iemand nodig heeft die op uw inkosten en uitgaven let. Wij zullen door middel van meerdere rekeningen ervoor zorgen dat schuldeisers betaald worden en dat u in de toekomst geen schulden meer zal krijgen. Er zullen duidelijke afspraken gemaakt worden waardoor dat geen reden voor zorgen is. U krijgt dan een bewindvoerder aangewezen die verantwoordelijk voor uw financiën zal zijn. Deze bewindvoerder moet eenmalig per jaar ook langs bij een kantonrechten die toekijkt of de bewindvoerder de juiste keuzes maakt. Wij gaan dus erg serieus met uw zorgen om.

Maar ook als u geen bewindvoerder nodig heeft, biedt schuldhulpverlening Enschede mogelijkheden. Zo is het mogelijk dat u budgetbeheer of budget coaching krijgt of iemand die u helpt bij uw schulden. Bij schuldhulpverlening Enschede denken we graag met u mee en zijn we u graag van dienst bij uw financiële problemen.

Wij bieden bewindvoering, budgetbeheer- en coaching en zelfs curatele. Neem vandaag nog contact met ons op en ga het gesprek met ons aan. Wij zullen u van vrijblijvend advies voorzien en meedenken met het oplossen van het probleem. Met onze ervaringen en specialisten kunnen we u goed helpen.