Zen Ekindo
Image default
Zorg

Acupunctuur behandeling maakt een punt

Bent u op zoek naar een acupunctuurbehandeling in regio Oosterhout? Zoek dan niet verder, bij ons vind u de beste en voordeligste acupunctuur behandeling in Oosterhout, uitgevoerd door professionals met een uitstekende expertise op het gebied van acupunctuur, in Oosterhout. Heeft u bepaalde kwaaltjes, voelt er iets niet goed in uw lichaam of geest? Kom dan langs voor een consult en wij zullen proberen een profiel samen te stellen op basis van uw lichaam, geest, gewoontes en aanleg. In onze acupunctuur praktijk in Oosterhout werken uitsluitend professionals die al wat ervaring hebben, naalden zijn eng maar in dit geval hoeft u niet bang te zijn want onze behandelaren zijn zeer ervaren!

Geen diagnose maar een profiel

Het is heel waarschijnlijk en heel goed mogelijk dat u naar onze praktijk komt met een specifieke klacht of kwaal. U heeft bijvoorbeeld, last van spierpijn, een stijve nek, een slechte eetlust of wat dan ook. In het verleden kwamen mensen naar ons toe voor onder andere een; slecht concentratie vermogen, haaruitval, last van hun spijsvertering en maag, kortademigheid, stijve spieren, hoofdpijn, stress, prikkelbaarheid, zere gewrichten, onvruchtbaarheid, menstruatie pijn, impotentie of een gebrek aan gemenschape energie. Dit zijn allemaal dingen die wij kunnen verhelpen alleen gaat onze therapie en behandeling vaak verder dan een diagnose, wij stellen vaak een profiel samen wat gaat over u, uw lichaam, uw geest, uw gewoontes, uw aanleg maar ook uw dieet en achtergrond. Hierdoor kunnen wij een completer plaatje krijgen en meer inzicht krijgen in wat er allemaal speelt in de oorzaak van uw klachten.

Een prikkie

Omdat wij vinden dat acupunctuur voor iedereen in Oosterhout toegankelijk moet zijn houden wij onze tarieven laag. Acupunctuur is niet zo bekend in Oosterhout maar daar willen wij verandering in brengen, onze missie is om mensen te helen en te genezen en te laten zien dat een holistische geneeswijze altijd te verkiezen is op een isolerende geneeswijze die veelal wordt gebruikt door westerse medici.