Zen Ekindo
Image default
Management

Small business office ideas

 

Uw kantoor is meer dan alleen de plek waar u van maandag tot en met vrijdag verschijnt en in- en uitklokt. Natuurlijk geldt dit standaardschema niet voor iedereen. Hoe dan ook, het kantoor vertegenwoordigt u, uw medewerkers, uw merk en uw positieve werkcultuur. Inzichten, inspiratie en onderzoek kunnen zeer nuttig zijn om uw huidige kantoorruimte om te vormen tot een werkomgeving waarin werknemers zich creatief en productief voelen. 

 

Sommige ideeën voor de inrichting van een klein kantoor zijn eenvoudig te implementeren en kunnen alles transformeren, waardoor de werkruimte leuker, creatiever en professioneler wordt. Hier zijn 14 kleine bedrijfskantoorontwerpideeën om u te helpen bij het besluitvormingsproces.

 

1. Omarm de ruimte zoals ze is: werk samen

Een open kantoorruimte is een effectieve manier om optimaal te profiteren van een kleine kantoorruimte. Het neemt grenzen weg en bevordert creatieve gesprekken en denkprocessen tussen teamleden. U kunt dit ontwerp bereiken door bureaus aan elkaar te koppelen en in groepen van twee of vier tegenover elkaar te plaatsen. Teamleden kunnen gedachten en ideeën vrij bespreken, een hechte en gezonde werkrelatie opbouwen en zich verenigd voelen. 

 

Omarm de ruimte zoals ze is: werk samen 

 

Zorg voor een vrij pad rond en door de kantoorverdieping, laat de belangrijkste doorgangen vrij van obstakels en zorg voor ruimte tussen de bureaus voor elke ergonomische bureaustoel. Groepeer gelijkgestemde collega’s, vooral als ze een vergelijkbare functie hebben.

 

De grenzen van andere ontwerpkeuzes doen meer dan alleen een vrije conversatie en kritisch denken verhinderen. Als de kantoorruimte te klein is, gebruiken deze grenzen kostbaar vloeroppervlak, wat betekent dat wat al een kleine ruimte was, nog kleiner aanvoelt. 

 

2. Kantoorinrichtingsideeën voor het werk Gebruik meubilair om ruimte vrij te maken

Veel van de beste ideeën voor het inrichten van een klein bedrijfskantoor zijn gericht op meubilair, omdat meubilair de meeste ruimte inneemt in het kantoor. Overweeg eenvoudiger en kleiner te gaan. Vervang grote en logge meubels door staande meubels om de ruimte te maximaliseren en rommel te verminderen. Minimalistische meubels kunnen een enorme visuele impact hebben zonder alle ruimte in beslag te nemen die hun tegenhangers zouden nemen. Als u kantoormeubilair in bulk gaat bestellen, let dan op het meubilair dat u kiest.

 

Gebruik meubilair om ruimte vrij te maken

 

Gebruik geometrische tafels die evenveel zitplaatsen bieden als de ouderwetse rechthoekige tafels. Dit brengt teamleden dichter bij elkaar en bevordert een betere samenwerking. Een andere optie is om af te zien van een deel van het standaard kantoormeubilair. In dit geval zou u hokjes slopen en grote dossierkasten wegdoen door papierloos te gaan werken of ze elders onder te brengen. Minder meubilair geeft werknemers meer ruimte om te werken en productief te zijn. 

 

3. Ideeën voor een klein kantoor op het werk: Gebruik geen labels op de werkplek

Het kantoor flexibel proberen te houden is een goed idee voor kleine kantoorideeën voor het werk. Als u maar een paar werknemers hebt die op verschillende uren in een kleine ruimte werken, kunt u spelen met een flexibel ontwerp dat individuele werkruimten bevorderlijker maakt voor meerdere taken en activiteiten. Vrije stoelen, bureaus en flexibele ruimtes bieden meer mogelijkheden voor besprekingen, vergaderingen en briefings. 

 

Gebruik geen etiketten op de werkplek

 

Verander directiekamers en vergaderzalen in een algemene ruimte voor vergaderingen of in een lounge. Ruim opslagruimten op en verander ze in mediaruimten, privéruimten om gesprekken aan te nemen, of welke ruimte of ruimte maar werkt voor het team en een hoge mate van productiviteit, arbeidsvreugde en gelijkheid kan stimuleren. 

 

4. Ideeën voor een klein kantoor: Integreer de natuur

Het binnenlaten van natuurlijk zonlicht, het hebben van levende kantoorplanten zoals vredeslelies, duivels klimop, cactus, bamboe, palm, slangenplanten, en andere natuurlijke elementen kunnen een gezonde omgeving creëren voor u en uw medewerkers. Een biofilisch ontwerp biedt vele voordelen, waaronder een hogere productiviteit en creativiteit, een beter persoonlijk welzijn, en het helpt zelfs het kantoor op te fleuren. 

 

Integreer de natuur

 

Het toevoegen van een glazen scheidingswand is een elegante en eenvoudige manier om een ruimte te creëren voor vergaderingen of werk zonder het natuurlijke zonlicht te missen. Verplaatsbare panelen bieden flexibiliteit voor verandering. Als u in een prachtige omgeving bent, is het een geweldige manier om het meer, de bomen en het adembenemende uitzicht te laten zien. 

 

5. Integreer werknemerstevredenheid

Ook al heeft u een kleine werkplek, persoonlijke ruimte voor uw werknemers is belangrijk. Zorg ervoor dat personeelsleden ten minste één stopcontact hebben. Als er ruimte is voor meer, werkt dat nog beter. Zelfs in een beperkte ruimte getuigt het nemen van een dergelijk initiatief van de aandacht voor het algehele welzijn en het behoud van de productiviteit op kantoor. Verander ruimte die onderbenut is in veilige kantoorruimtes, mediation corners of zelfs een fitnessruimte.

 

 

 

 

business management 

vacatures

https://auto-verkopen-belgie.com/nl/info/40-autoleasing-wat-zijn-de-voordelen/

 

https://www.newbusinessmanagement.com/