Zen Ekindo
Image default
Wijn

Organiseer een wijnproeverij voor thuis met de lekkerste wijnen

Zoekt u als wijnliefhebber altijd naar de meest exclusieve wijnen voor tijdens een borrel met vrienden of voor bij een gezellig diner? Bekijk dan snel de lekkerste wijnen van Wijnhuis Oktober. Hier vindt u de lekkerste wijnen van over de hele wereld. Al sinds 1974 leveren zij de beste wijnen, en zijn daardoor uitgegroeid tot dé wijnhandel van Breda en omgeving. Daardoor kunt u de meest bijzondere wijnen hier vinden. Met deze wijnen kunt u thuis een lekkere wijnproeverij organiseren en u kunt bij Wijnhuis Oktober zelfs terecht voor een wijnabonnement. Zo geniet u thuis van heel bijzondere wijnen.

Organiseer thuis een heuse wijnproeverij

U kunt bij Wijnhuis Oktober terecht voor een lekkere fles wijn, maar ook worden hier af en toe wijnproeverijen georganiseerd. Zo’n wijnproeverij kunt u ook eenvoudig thuis organiseren. Dat is een leuke activiteit voor een gezellige avond met familie en vrienden. Als u dit doet, krijgt u een pakket thuisgestuurd met de lekkerste wijnen van over de hele wereld. Kies uit verschillende pakketten, zoals: Premium Streekproeverij, Premium Landproeverij en Landproeverij Plus. U krijgt bij iedere wijn wat informatie meegestuurd, zodat een wijnproeverij thuis niet alleen lekker, maar ook nog eens leerzaam is.

Ga op wijnontdekkingstocht met een wijnabonnement

Houdt u ervan om regelmatig nieuwe wijnen te proberen? Sluit dan een wijnabonnement af. Dit kan ook bij Wijnhuis Oktober! U kunt ervoor kiezen om iedere maand of ieder kwartaal een aantal lekkere wijnen thuisgestuurd te krijgen. Zo kunt u nieuwe smaken blijven ontdekken, en dat gewoon thuis. Daarnaast kunt u kiezen voor pakketten in diverse grootten, van 3, 6 of 12 flessen.

Vraag deze specialist om meer informatie

Wilt u genieten van de lekkerste wijnen in een wijnabonnement, of wilt u thuis een wijnproeverij organiseren? Bekijk dan de mogelijkheden van Wijnhuis Oktober online. Heeft u vragen over de wijnen? Neem dan contact op met de wijnspecialisten. Bel of mail Wijnhuis Oktober dan even.