Zen Ekindo
Image default
Hobby en vrije tijd

Maandhoroscoop Ram – Stier en Tweeling

Elke maand staat er weer in de sterren geschreven wat er gebeurd in je leven en liefde. Wij zorgen dat jij iedere maand met jouw persoonlijke horoscoop de juiste handvatten meekrijgt om met veel geluk en liefde het levenspad te betreden.

Horoscoop Ram

Beste Widder, heb je ooit tv-programma’s gezien waarin deelnemers een onderwerp krijgen en dit moeten gebruiken om een komische sketch te improviseren? Sommige shows zijn echt niet gescript. Het is verbazingwekkend wat mensen kunnen doen met druk van een aangename variëteit! Deze maand kan een leercurve leiden tot onbekend terrein dat ‘nadenken’ vereist. Maar zelfs als je het gevoel hebt dat je ‘iets gaandeweg verzint’, zul je bewonderenswaardig slagen!

Liefde

Al vanaf de 5e beïnvloedt de wellustige Venus je carrière en status voor een uitzonderlijk lange periode. Er kan dus een verband zijn tussen professionele vooruitgang en passie. Als je single bent, kan liefde op de werkplek floreren – maar zorg ervoor dat het niet alleen gaat om het bevredigen van je ego of arm candy! Gehecht? Een minnaar kan meer betrokken raken bij je professionele bezigheden of kan een of twee verrassende connecties hebben waar je graag kennis mee maakt!

Horoscoop Stier

Een Volle Maan Maansverduistering in horoscoop Stier zal zeker niet onopgemerkt blijven. In eerste instantie richt het zich op je uiterlijk en hoe je jezelf projecteert en overbrengt op anderen. Maar van alle sterrenbeelden ben je gezegend met de meest significante kracht om niet alleen een nieuwe start te maken, maar ook een nieuw hoofdstuk in je leven. Dus probeer deze maangebeurtenis te zien als een geest die uit een lantaarn komt. Als je gaat wensen, dan ‘groots wensen’!

Liefde

Je heersende planeet Venus geniet van een verlengd verblijf in een gebied waar leren, reizen, verschillende culturen en spirituele en filosofische overtuigingen samenkomen. Of je nu single bent of voor wie wordt gesproken, vanaf deze maand en daarna kan je persoonlijke geloofssysteem belangrijker voor je worden. Als een minnaar of potentiële lieverd niet op dezelfde pagina staat met betrekking tot wat je gelooft of waar je sterk op geabonneerd bent, dan kan het tijd zijn voor een bestaande of een ontluikende connectie.

Horoscoop Tweeling

Zelfs voordat er een appel op het hoofd van Sir Isaac Newton viel, wisten wetenschappers dat actie altijd een reactie veroorzaakt. Maar we leven in een wereld die steeds meer op snelheid is gebouwd. We drukken op een paar knoppen op een telefoon en er komt meteen een proces op gang. Dus, als je merkt dat de resultaten deze maand niet de inspanning op een bepaald gebied weerspiegelen, geloof dan niet dat je een plan moet veranderen of je focus moet verleggen. Uw inspanningen zullen het gewenste resultaat opleveren, maar waarschijnlijk niet zo snel als u zou willen.

Liefde

Nu Venus een grote interesse heeft in je sensuele leven Horoskop, en hoe je jezelf kwetsbaar maakt, zou je een golf van warmte kunnen vinden ter vervanging van wat onlangs verwarrend of ontmoedigend aanvoelde. Er kan een sterker element van liefde zijn dat zich vermengt met lust van deze maand en ook daarna! Maar een Maansverduistering op de 19e moedigt afstand en onthechting aan. Jezelf opnieuw leren kennen kan betekenen dat je in de schaduw moet kijken, maar dit biedt een prachtige emotionele bevrijding.

Bron:
Zodiac Horoscoop