Zen Ekindo
Image default
Aanbiedingen

Let hier op bij het kopen van een sporttas!

Let hier op bij het kopen van een sporttas! 

Je sporttas inpakken lijkt misschien vrij eenvoudig, maar laat me je vertellen, er is niets erger dan naar de sportschool te gaan en je te realiseren dat je je muziek, schoenen of schone sportkleding thuis bent vergeten. Vermijd dergelijke scenario’s door een inpakroutine voor jezelf in te stellen. Om al je gym essentials in te pakken, heb je desondanks eerst een goede gymtas nodig. Hoe weet je nu welke Ted Baker tas het beste bij je past? Nou, het hangt af van je behoeften! Maar er zijn enkele algemene dingen waar iedereen rekening mee moet houden bij het kopen van een sporttas, daarover lees je meer in dit artikel. 

Comfort en maat

Ga voor een tas die je niet alleen comfortabel draagt, maar ook comfortabel inpakt. Een gewatteerde tas met een verstelbare schouderband is comfortabeler voor degenen die zware dingen dragen. Ga voor een ruime tas als je te veel spullen meeneemt, want dan kun je gemakkelijk dingen uitgraven als je ze nodig hebt. Als je het soort bent dat niet graag veel dingen meeneemt, dan is een kleinere tas handiger. Je kunt ook kiezen voor tassen met vakken van verschillende grootte, omdat ze het inpakken en vinden van dingen gemakkelijk maken.

Uiterlijk

Nou, je sporttas hoeft er niet erg mooi uit te zien om nuttig te zijn, maar je kunt er toch een kopen die aantrekkelijker is voor het oog als je van plan bent hem de hele dag bij je te dragen of ermee naar je werk te gaan het. Dames kunnen gaan voor de vrouwelijke trends, al zijn er natuurlijk ook hypes voor mannen waar je rekening mee kunt houden bij het kopen van een sporttas. Een grote schoudertas die ook dienst doet als sporttas is ook een goede optie, wat in sommige gevallen ook bij een aktetas het geval kan zijn. 

Compartimenten

Dit is een andere belangrijke factor die de kwaliteitstassen onderscheidt van gewone. De beste tassen hebben meer dan één compartiment en kleine vakjes. Daarom kun je je spullen zonder rommel in je sporttas opbergen. Het zorgt ook voor een gemakkelijke toegankelijkheid van die items. In sportscholen, wanneer je je spullen echt niet op tafel wilt verspreiden, is het altijd verstandig om speciale ruimte te hebben voor alle dingen die je vaak nodig heeft. In sportrugzakken of plunjezakken beide, kun je zoeken naar een ontwerp met meerdere compartimenten. De rugzak kan gemakkelijk worden vervoerd, zelfs als de tas zwaar wordt. 

Materiaal

Je kunt je concentreren op zowel de esthetiek als de duurzaamheid van de tasmaterialen. Leer, polyester, canvas, nylon en vinyl zijn enkele veelgebruikte materialen voor sporttassen. Hoewel nylon vlekbestendig is, zijn canvas tassen zeer aanpasbaar en betaalbaar. Omgekeerd, hoewel leer een veerkrachtig materiaal is, is het niet goed om je bezwete kleding vast te houden. Kies de stof ook verstandig, want misschien moet je ze een keer wassen. Een waterdicht materiaal kan over het algemeen de beste keuze zijn, zo zullen je gym essentials niet nat worden als het regent.