Zen Ekindo
Image default
Woning en Tuin

Een maatwerk interieur geeft een prachtig resultaat

Heeft u net een nieuw huis? Of is uw huidige woning toe aan een nieuwe look? Denk dan eens aan een interieur op maat laten realiseren. Een maatwerk interieur geeft namelijk altijd een prachtig resultaat dat precies aan uw wensen voldoet. U bepaalt bijvoorbeeld helemaal zelf wat voor kasten en kastindeling u wilt, want u zit niet vast aan standaardopties. Ook andere meubels, zoals tafels en banken, zijn op maat te maken. Zo passen ze perfect in uw woning en vormen ze één geheel met uw pand.

Naast houten vloeren nu ook maatwerk interieur

Wim van den Dongen begon in 1987 zijn eigen zaak in houten parketvloeren, genaamd: Van den Dongen Parket en Maatwerkinterieur Inmiddels produceert en legt dit bedrijf parketvloeren voor particulieren en zakelijke klanten. Voor ieder pand weten de experts die hier werken de juiste vloer te realiseren. De ambitie van Van den Dongen stopt echter niet bij vloeren. Het bedrijf wil namelijk ook de beste worden in gevelbekleding, buitenterrassen en interieurbouw. De medewerkers weten alles van hout en willen er dan ook alles mee kunnen. Inmiddels zijn er al heel wat interieurprojecten uitgevoerd, waaronder in kantoren en keukens. Er wordt altijd maatwerk toegepast waardoor het mooiste interieur ontstaat.

Doe online of offline inspiratie op

Wilt u ook graag maatwerk voor uw nieuwe interieur of vloer? Doe dan alvast inspiratie op door op de website van Van den Dongen Parket en Maatwerkinterieur de uitgevoerde projecten te bekijken. U staat vast verstelt van alle mogelijkheden. Ook in de showroom in Goes kunt u vele opties bekijken. Hier geven de ervaren specialisten u ook graag persoonlijk en deskundig advies. Zo krijgt u zeker de vloer of het interieur van uw dromen en waarvan u, door de hoge kwaliteit, jarenlang geniet. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op met Van den Dongen Parket en Maatwerkinterieur, want de medewerkers helpen u graag.

https://www.vddongen.nl