Zen Ekindo
Image default
Muziek

Een djembé workshop is leuk voor jong en oud

Als je op zoek bent naar een leuke workshop dan is een djembé workshop zeker een aanrader. Deze mooie slaginstrumenten geven een prachtig geluid wat je direct in Afrikaanse sferen brengt. Tijdens een djembé workshop leer je meer over de djembé in West-Afrika en natuurlijk leer je hoe je speelt op een djembé. Voor zowel jong en oud is dit een leuke manier om muzikaal bezig te zijn. Organiseer bijvoorbeeld een djembé workshop voor een schoolklas, om ze eens kennis te laten maken met een ander muziekinstrument dan de reguliere instrumenten die je vaak tegenkomt.

Ook voor bedrijfsuitjes is een djembé workshop een ideale bezigheid

Een workshop is ook een originele activiteit voor tijdens bedrijfsuitjes. Leer je collega’s op een andere manier kennen door het spelen op een djembé. Voor mensen die elkaar nog niet goed kennen is het een leuke manier om elkaar op een toegankelijke manier te leren kennen. Dat maakt het een leuke activiteit om bijvoorbeeld te doen met zakelijke relaties. Het volgen van een djembé workshop zal zeker een fijne afwisseling zijn op alle zakelijke gesprekken. Maar je kan ook voor heel andere gelegenheden denken aan een djembé of andere percussie workshop. Bijvoorbeeld om je bruiloft of andere feest een Afrikaanse sfeer mee te geven!

Voor een succesvolle workshop boek je bij Dununba

Voor een djembé workshop van hoge kwaliteit is Dununba de juiste partij. Van enthousiaste leraren leer je in een mum van tijd met z’n allen een mooi lied. Zo kan je na een workshop van een uur al enkele liedjes spelen met elkaar. Qua groepsgrootte is er ook veel mogelijk, je kan namelijk met groepen van 5 tot wel 250 personen een workshop volgen. Dat kan zowel op je eigen locatie als op een andere locatie. Door de vele workshops die zij gegeven hebben, weet het team van Dununba altijd een fijne locatie bij jou in de buurt.

https://dununba.nl/