Zen Ekindo
Image default
Bloemen

Deze bloemenexporteur verzorgt de inkoop van uw planten, bloemen en decoratie

Handelt uw bedrijf in bloemen? Dan bent u wellicht nog op zoek naar een betrouwbare bloemenexporteur. Een exporteur waarmee u een partnerschap aan kunt gaan en er blindelings vanuit kunt gaan dat er kwaliteit geleverd wordt. Maak dan eens kennis met Scandiflora: dé inkoopservice voor de Scandinavische markt. Scandiflora bestaat uit een team met passie voor bloemen, planten en decoratiegroen.

Laat hen de inkoop van al uw benodigdheden verzorgen

Scandiflora heeft ruim 25 jaar ervaring als bloemenexporteur in Scandinavië. Hierdoor kennen zij de bloemen- en plantenmarkt door en door! Zij staan hedendaags dan ook bekend als dé bloemen en planten inkoopservice voor de Scandinavische markt. Daarbij spreken zij ook dezelfde taal en zijn ze welbekend met de huidige trends. Het assortiment bestaat uit bloemen, planten en decoratie. Daarbij vindt u alleen snijbloemen afkomstig van Nederlandse kwekers van de hoogste kwaliteit. Wanneer u planten wilt bestellen kiest u uit pot-, perk-, tuin- en kamerplanten. Specifieke wensen hierbij maakt u eenvoudig aan hen kenbaar middels het bestelsysteem. Qua decoratie kunt u denken aan aardewerk, glaswerk, mandwerk, natuurlijke materialen en cadeau & sfeerartikelen. Alles om uw bloem of plant te laten schitteren!

Altijd optimale service

Gaat u in zee met deze bloemenexporteur, dan bent u verzekerd van kwaliteit. Dat is namelijk hun topprioriteit. Ze vinden het uiterst belangrijk dat hun klanten de beste kwaliteit producten ontvangen. De waarborging van de kwaliteit vindt plaats door de kweker, FloraHolland en Scandiflora. Bent u er al over uit welke bloemen, planten of decoratie u gaat bestellen? Wanneer u vanuit een groothandel bestelt, kunnen zij uw order op één transportkar verzamelen. Op die manier benutten zij de laadruimte zo efficiënt mogelijk. Deze bloemenexporteur zorgt dan ook dat de logistieke keten naadloos op elkaar aansluit. Zo bent u verzekerd van een snelle levering. Bekijk het aanbod en vraag Scandiflora om meer informatie wanneer u vragen heeft.