Zen Ekindo
Image default
Aanbiedingen

Zorgverzekering kiezen 2020

Aan het einde van het jaar kunt u overstappen naar een andere zorgverzekeraar. Maakt u van deze gelegenheid gebruik, of bent u tevreden met uw huidige zorgverzekering? Veranderingen in uw situatie of gezondheid kunnen ervoor zorgen dat uw zorgverzekering niet meer helemaal aan de eisen voldoet. Het is dan prettig om een zorgverzekeraar te hebben die een brede keuze biedt in aanvullende verzekeringen. Bij Salland kunt u vrijwel zeker een passende zorgverzekering kiezen 2020. Wij hebben vier aanvullende verzekeringen, zodat er altijd eentje bij zit die geschikt is voor u.

Nieuwe zorgpremie Salland

Salland heeft meer te bieden dan een ruime keuze in verzekeringen. U kunt bij ons elk jaar opnieuw rekenen op een eerlijke zorgpremie. Op deze manier maken we goede zorg bereikbaar voor iedereen. En om er zeker van te zijn dat de kwaliteit van de zorg hoog blijft, leveren we graag ons bijdrage. Zo gaan we persoonlijk in gesprek met veel verschillende zorginstanties in de regio Salland. Daarbij wordt de premie die u betaalt deels gebruikt voor diverse initiatieven om de zorg te verbeteren. De nieuwe zorgpremie 2020 kunt u eenvoudig berekenen op onze website.

Voordelen regionale zorgverzekeraar

Salland is als regionale zorgverzekeraar actief in Gelderland en Overijssel. Dit betekent dat we ons volledig op deze regio kunnen richten. Hierdoor staan we dicht bij onze klanten en de zorgverleners. Met onze naturapolis kunt u terecht bij vrijwel elke zorgaanbieder in de regio. Er is altijd een goede zorgaanbieder bij u in de buurt te vinden. Wij denken graag met u mee en gaan voor u op zoek naar de beste zorg met de kortste wachtlijst. Neem dus gerust contact met ons op als u er zelf niet uitkomt. We beantwoorden uw vragen telefonisch, maar ook via e-mail en op WhatsApp.

 

https://www.salland.nl/