Zen Ekindo
Image default
Eten en drinken

Wilt u iemand beterschap wensen? Geef een fruitmand cadeau

Een fruitmand cadeau geven is altijd een goed idee. De mand is namelijk gevuld met het lekkerste en meest verse fruit waar iedereen van kan genieten. Daarnaast is een fruitmand ook voor veel gelegenheden geschikt. Wilt u bijvoorbeeld iemand beterschap wensen, feliciteren, sterkte wensen, bedanken of zomaar een cadeau geven? Dan slaat u met een heerlijke mand met fruit de plank nooit mis. Op Hippefruitmand.nl bieden ze diverse soorten fruitmanden aan. Ze maken alleen gebruik van het beste kwaliteit fruit dat lang vers blijft. Zo kan de ontvanger van uw cadeau hier nog lange tijd van genieten.

 

Kies uit een van de heerlijke fruitmanden met een leuk cadeau

Hippefruitmand.nl biedt al sinds 2010 de leukste en lekkerste fruitmanden online aan. Het fruit ligt in een 100% recyclebare fruitbox die speciaal ontwikkeld is voor het versturen van fruit. U heeft de keuze uit een ruim aanbod aan fruitmanden voor verschillende gelegenheden. Wanneer u iemand beterschap wilt wensen, kunt u kiezen voor een mand met alleen maar fruit, maar we hebben ook fruitmanden waar nog een extra cadeau in zit. Denk hierbij aan een smoothie beterschapspakket met een receptenboekje. Of ga voor een pakket met magazines, verzorgingsproducten of andere lekkernijen, zoals chocolade en drop. De cadeaus zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen en kunt u volledig afstemmen op de persoon die u een fruitmand cadeau wilt doen.

Eenvoudige bestelling en een snelle levering

Wanneer u een fruitmand bestelt op Hippefruitmand.nl bent u binnen een paar klikken klaar. Wanneer u voor 17.00 uur bestelt, wordt het pakket de volgende dag al bezorgd op de door u gewenste locatie. Wilt u iemand die in het ziekenhuis ligt verrassen en een oppepper geven? Dan kunt u de fruitmand ook in het ziekenhuis laten bezorgen. Op deze manier kunt u uw naaste op een leuke manier beterschap wensen. Wanneer u nog vragen heeft over uw bestelling of over de verschillende producten, dan kunt u contact opnemen met Hippefruitmand.nl.

Gerelateerde artikelen

Een BBQ bestellen zorgt voor een onvergetelijke avond

Lunch met een lekker broodje Filet Americain

Heel Venlo bestelt catering op dit online platform