Zen Ekindo
Image default
Gezondheid

Wat is TCA-peeling?

Een van de sterkste chemische peelings is een TCA-peeling, die dieper in de huid doordringt om ernstige verouderings- en hyperpigmentatie-indicaties te behandelen. Met het gebruik van TCA-peelings in klinieken zoals mouritshuidtherapie.nl, kunt u een jonger ogende, stralendere teint krijgen door de bovenste huidlagen te verwijderen om de gezonde, ongeschonden huid eronder te onthullen. De bovenste huidlagen worden verwijderd door deze chemische peeling, waardoor de gezonde, ongeschonden huid eronder zichtbaar wordt. Deze peeling is verkrijgbaar in een aantal concentraties en intensiteiten die kunnen worden gebruikt om een ​​reeks huidproblemen te behandelen. Om de beste resultaten te krijgen, kunnen sommige huidziekten meerdere behandelingen nodig hebben.

Wat kunt u verwachten van een TCA Peel-behandelingssessie?

Wanneer TCA-oplossing concentratie wordt gebruikt op basis van uw huidtype en gewenste resultaten. Uw huid wordt volledig gereinigd voordat de TCA-oplossing wordt aangebracht. Afhankelijk van de aandoening die wordt behandeld en de intensiteit van de peeling, zal de oplossing gedurende een bepaalde tijd in uw huid intrekken. Als de TCA-oplossing eenmaal op uw huid is aangebracht, kunt u gedurende enkele minuten een licht tot ernstig prikkend gevoel voelen en kan uw huid de rest van de dag rood en gevoelig zijn. Uw arts zal u adviseren over hoe u uw huid het beste kunt beschermen, aangezien de oude huid loslaat en een frisse huid zichtbaar wordt na uw TCA-peeling.

Zijn er bijwerkingen?

Tijdens het peeling proces kunt u wat tintelingen, zwellingen, jeuk en roodheid voelen. Deze bijwerkingen zijn van voorbijgaande aard en verdwijnen meestal vanzelf. Een TCA-peeling maakt de huid gevoeliger voor zonlicht, daarom moet u extra zonnebrandcrème gebruiken als u van plan bent buiten te zijn.

Welke aandoeningen kan een TCA Peel behandelen?

TCA-peeling kan het volgende behandelen: lichte rimpels, oppervlakkige littekens door acne

,hyperpigmentatie, atopische keratose en eiwitverlies

Wie is een ideale kandidaat?

Een TCA-peeling kan geschikt zijn voor u als u een door de zon beschadigde huid, veelbetekenende tekenen van veroudering of ongelijkmatige pigmentatie heeft. Tijdens uw afspraak bespreken we uw huidproblemen, huidtype en behandeldoelen om te kijken of dit de beste esthetische ingreep voor u is.