Zen Ekindo
Image default
Hobby en vrije tijd

Spirituele maand horoscoop voor elk sterrenbeeld in april

 

 

Gefeliciteerd beste Ram! Dit jaar zul je leren je handelingen en intuïtie te balanceren.

Wees serieus en consistent met je meditatiebeoefening. Zo zul je leren vertrouwen op je innerlijke begeleiding en die snel kunnen raadplegen.

Dit zal je enorm helpen succes te boeken in je carrière en op relatiegebied vruchten afwerpen.

Als je problemen hebt op het werk, probeer ze dan gewoon nog even te tolereren, want volgende maand zal er veel veranderen en zul je betere beslissingen kunnen maken.

Beste Stier, je relaties zullen er deze maand enorm op vooruitgaan! Als je single bent, kun je een nieuwe vlam ontmoeten, en als je al een partner hebt, zullen jullie meer op dezelfde golflengte zitten.

Dit komt voornamelijk omdat je nieuwe vaardigheden hebt geleerd om je behoeften te communiceren. Mensen willen dat je gelukkig bent en doen graag dingen voor je! En nu je geen wrok meer koestert over het feit dat ze je gedachten niet kunnen lezen, hou je veel meer energie over om te genieten van andere dingen.

Misschien zul je deze maand wat moeite hebben met je meditatie, maar blijf consistent en je zult een doorbraak ervaren die het wachten waard was.

Beste Tweelingen, deze maand zullen er veel vertrouwenskwesties opborrelen zodat ze opgelost kunnen worden.

Deze situaties zullen misschien verdacht veel lijken op traumatische situaties uit het verleden. Maar mediteer, schrijf het van je af en laat negatieve herinneringen die je kwellen los. Alles zal goed komen en je zult zien dat het zo slecht nog niet is. Sterker nog: misschien heb je je steeds verzet tegen dingen die eigenlijk juist goed zijn!

Het is altijd eng om aan de rand te staan van een nieuwe groeifase, maar het kan juist een enorme stimulans zijn naar meer zelfvertrouwen en vernieuwd emotioneel succes!

Beste Kreeft, net als de Tweelingen, word ook jij op de proef gesteld met vertrouwens- en intimiteitskwesties.

Het zal je enorm goed doen om te mediteren met je partner. Kan dat niet, mediteer dan zelf en visualiseer zijn of haar ziel bij je. Hou eens een goed gesprek over je angsten op dit spirituele niveau. Zijn er dingen die je in het ‘echte leven’ niet durft uit te spreken of waarvan je bang bent dat ze niet gehoord zouden worden? Luister in je hart naar kwetsbare dingen die je partner ‘deelt’.

Je zult verbaasd staan hoe zulke communicatie op zielsniveau een positief effect zal hebben op je relatie.

Beste Maagd, dit is de tijd om actie te ondernemen om het leven te creëren dat je eigenlijk wilt hebben. Mediteer en visualiseer de veranderingen die je wilt zien. Halverwege de maand zul je je doelen kunnen manifesteren.

Je bent al sinds eind januari erg in jezelf gekeerd, wat erg frustrerend of deprimerend kan zijn geweest. Maar laat dat alles los en maak gebruik van de energie die je nu hebt om verder te gaan.

Eventuele communicatiestoornissen in relaties zullen deze maand ook opgelost worden.

Beste Leeuw, wees in deze periode wat liever voor jezelf. Een gestreste geest leidt tot een gestrest lichaam.

Mediteer om negatieve ervaringen los te laten en mensen en situaties te vergeven. Laat je lichaam lekker tot rust komen door je te laten masseren, dutjes te doen, gezond te eten, en diep adem te halen.

Het is ook belangrijk dat je de controle loslaat en mensen toestaat je te helpen, zowel thuis als op het werk. Als je dit doet, zal er een enorme last van je schouders afvallen.

Je zult ook inzicht hebben in ideeën voor meer voorspoed en geldbeheer.

Beste Maagd, dit is de tijd om actie te ondernemen om het leven te creëren dat je eigenlijk wilt hebben. Mediteer en visualiseer de veranderingen die je wilt zien. Halverwege de maand zul je je doelen kunnen manifesteren.

Je bent al sinds eind januari erg in jezelf gekeerd, wat erg frustrerend of deprimerend kan zijn geweest. Maar laat dat alles los en maak gebruik van de energie die je nu hebt om verder te gaan.

Eventuele communicatiestoornissen in relaties zullen deze maand ook opgelost worden.

Beste Weegschaal, deze maand zul je eindelijk angsten loslaten die je al jaren hebben belemmerd!

Dit kunnen angsten zijn voor intimiteit, succes, reizen of andere vormen van zelfexpansie. Het is veilig om jezelf te zijn!

Deze maand zul je ook antwoorden of oplossingen vinden voor rare gezondheidskwesties waar je al een tijdje mee kampt, bijvoorbeeld een over het hoofd geziene voedselallergie.

Maar wat er ook gebeurt, wat je verleden ook was, vergeet niet dat het je toekomst niet hoeft te bepalen!

Beste Schorpioen, deze maand is de kans groot dat je een nieuwe relatie begint met veel intimiteit en een hecht gevoel.

Zelfs als je afgelopen maand een ruwe start hebt gehad, laat je negativiteit hierover dan los en kijk hoe goed het kan uitpakken.

Mediteer om oud liefdeszeer los te laten zodat je geest kan vertrouwen op alle goede dingen die zullen toekomen.

Als je al een partner hebt zul je je nog meer met hem of haar verbonden voelen.

Beste Boogschutter, deze maand is een uitstekende tijd om van baan te veranderen. Je voelt je zelfverzekerd over je vaardigheden en ook anderen in je omgeving zullen dit bevestigen.

Ook kun je deze maand een nieuwe relatie beginnen of vernieuwd enthousiasme ervaren in je huidige relatie. Het enige waar je op moet letten, is dat je je misschien niet waardig voelt om zoveel financiële en emotionele overvloed te ervaren.

Mediteer erop om je eigenwaarde te versterken, zodat je de boel niet onbewust gaat lopen saboteren!

Beste Steenbok, de tijd is aangebroken om je zelfverbetering in praktijk te brengen in plaats van alleen maar te denken aan of lezen over veranderingen.

Mediteer en zorg ervoor dat je innerlijk tot rust komt. Stel vervolgens een lijstje op met prioriteiten. Is je gezondheid of voeding de eerste stap? Of juist om te helen van oud hartzeer? Of moet je er misschien aan werken je hart te openen? Of een baan te vinden die je respecteert?

Wees zacht voor jezelf terwijl je stapje voor stapje vooruitgang boekt, maar zorg ervoor dat je blijft doorgaan! Je zult versteld staan hoeveel groei je kunt ervaren in de komende drie maanden!

Beste Waterman, je zit nu in een periode waarin je veel doorbraken ervaart op het gebied van intimiteit, seksualiteit, vertrouwen en emotionele banden.

Je rigoureuze innerlijke werk begint eindelijk vruchten af te werpen en je voelt je steeds meer verbonden, aanvaard en geliefd! Blijf eraan werken om oude angst voor afwijzing en pijnlijke herinneringen los te laten.

Je zult je niet alleen emotioneel lichter voelen, maar ook beter slapen (een uitdaging voor veel Watermannen!).

Er zullen zich ook nieuwe kansen aandienen om geld te verdienen. Geniet van je overvloed!

Beste Vissen, je zult veel inzichten en specifieke antwoorden krijgen bij het mediteren, wat je goed van pas zal komen in je relaties.

Je zult ontdekken wat je ervan weerhoudt geluk in de liefde te vinden, oud hartzeer kunnen loslaten of een spirituele oplossing vinden voor de problemen van je partner.

Het is belangrijk dat je aanwezig bent in het huidige moment en ziet hoeveel vreugde je kunt ervaren, als je er maar open voor staat.

Oude vrienden kunnen weer terug in je leven komen.

 

Lees meer over alle sterrenbeelden in de spirituele maandhoroscoop. Lees ook een andere horoscoop of je horoscoop ram.

 

https://www.horoscoop-luna.nl/