Zen Ekindo
Image default
Bedrijven

Het juiste luchtventilatiesysteem voor u

De keuze voor een luchtventilatiesysteem is doorgaans niet gemakkelijk. We raden u aan om stil te staan bij de functies van de modellen die u op het oog heeft. Als u bijvoorbeeld milieubewust wilt zijn, kunt u gaan voor een luchtventilatiesysteem met een warmterecuperatiesysteem. Niet alleen het apparaat zelf is belangrijk bij uw keuze, maar ook de specialist speelt hier een grote rol. Maak een goede keuze en uw specialist zal u veel tijd besparen. Dat kan een specialist, zoals Easyven uit Oudewater, door efficiënt uw luchtventilatiesysteem te plaatsen, maar ook aan de hand van advies op maat. Door jarenlange ervaring met de installatie van ventilatiesystemen in onder andere scholen en kantoren bent u verzekerd van kwaliteit. Lees zeker verder als u te weten wilt komen hoe een luchtventilatiesysteem met een CO2-meter een gezonder klimaat kan creëren.

Frisse lucht stimuleert uw concentratie

Wist u dat een goed ventilatiesysteem naast een gezondere omgeving ook uw concentratie stimuleert? Het is aangetoond dat uw hersenen beter functioneren als er voldoende frisse lucht in de ruimte is. Een degelijk luchtventilatiesysteem is dus zeker aan te raden in scholen en op kantoor. Dergelijke systemen zijn tegenwoordig meestal uitgerust met een CO2-meter. We hoeven u niet te wijzen op de hedendaagse gezondheidsrisco’s, maar een CO2-meter helpt u bij het creëren van een veilige en gezonde omgeving. Een CO2-ventilatiesysteem beschikt over een sensor, die een seintje geeft wanneer er te veel CO2 aanwezig is in het lokaal. Op die momenten is het verstandig om het lokaal even te verlaten. Voor de installatie van een CO2-luchtventilatiesysteem raden we altijd Easyven aan.

Geef een duidelijk overzicht aan uw specialist

Geef een duidelijk overzicht aan uw specialist voor hij of zij aan de installatie begint. We raden aan om altijd eerst in overleg te gaan met uw specialist, want op die manier is de installatie sneller achter de rug. Als u graag persoonlijk advies krijgt, is een specialist zoals Easyven een prima keuze. Hopelijk heeft u nu wat meer inzicht gekregen in luchtventilatiesystemen.