Hét interieurbouwbedrijf voor uw keuken, inclusief rvs keukenblok

Van

De experts van Herman Thijs B.V. uit Tilburg creëren totaalconcepten van het interieur voor de zakelijke markt, zodat ieder bedrijf in Noord-Brabant een representatief interieur heeft. Zij ontwerpen bijvoorbeeld keukens, inclusief een rvs keukenblok, maar maken ook meubilair. Ze maken deze totaalconcepten niet alleen, ze installeren deze ook. De werknemers zijn ervaren en goed opgeleid, zodat zij uw project tot een goed einde brengen. Nadat de montage is voltooid, werkt u met een tevreden gevoel in deze nieuwe ruimte. Dit kan een wachtruimte zijn of een keuken met een rvs keukenblok, u spendeert sowieso veel tijd in deze ruimte. Een professionele uitstraling is belangrijk en deze specialist verzorgt dat.

Uw keuken gemaakt met duurzame materialen

Uw interieur wordt gemaakt met een basis van houten plaatmateriaal en vervolgens afgewerkt naar uw wensen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een rvs keukenblok te laten maken. Gebruik maken van roestvrij staal heeft verschillende voordelen. Het kan het tegen temperatuurschommelingen en het is erg sterk. Daarnaast is het makkelijk schoon te maken, waardoor u geen vette vingers ziet op uw aanrecht of de keukenkastjes. De installateurs van Herman Thijs B.V. laten zich adviseren door binnenhuisarchitecten, waardoor er een ontwerp ontstaat dat volledig naar wens is. Deze experts letten ook op het gebruiksgemak van de keuken. Zij plaatsen de wasbak bijvoorbeeld nabij de vaatwasser in een rvs keukenblok. Dit is iets wat zonder hulp van Herman Thijs B.V. uit Tilburg misschien over het hoofd wordt gezien bij veel bedrijven in Noord-Brabant. Uiteindelijk helpen zij u aan een moderne keuken, waar u de komende jaren met plezier in kookt.

Vraag een offerte aan bij deze specialist

Is uw bedrijfsruimte of keuken aan vernieuwing toe? Vraag dan een offerte aan. Deze experts pakken ieder project aan en ronden deze met succes af. Ze combineren hun eigen vakmanschap met de kennis van gerenommeerde ontwerpers. Hierdoor leveren zij een totaalconcept af dat perfect past in uw inrichting. Neem contact op met de medewerkers om een offerte aan te vragen!

https://www.herman-thijs.nl/
 Categorie: Verbouwen