Zen Ekindo
Image default
Woningen

Een uniek verzorgingshuis in Groningen

Verzorgingshuis De Leyhoeve in Groningen is een concept recht geboren uit het hart. Het verhaal achter De Leyhoeve begint namelijk met Toon en Heleen. Tientallen jaren waren zij gelukkig samen, totdat Heleen opeens veel zorg nodig had en niet meer thuis kon blijven wonen. Toon en Heleen waren altijd onafscheidelijk geweest en nu werden ze ineens uit elkaar gerukt. Toon zijn hart brak. Hij besloot een plek te creëren waar geliefden altijd bij elkaar kunnen blijven wonen, wat er ook gebeurt. Zo was het idee van het verzorgingshuis De Leyhoeve geboren en is dit gerealiseerd in Groningen en Tilburg.

Ontdek de luxe van dit prachtige verzorgingshuis

Verzorgingshuis De Leyhoeve is prachtig gelegen vlak bij de Euroborg in Groningen en heeft ook een eigen brasserie. Het complex uit 208 mooie en ruime appartementen waar ouderen zelfstandig kunnen wonen. Er zijn zeven verschillende soorten appartementen die variëren in grootte. Als bewoner kiest u zelf welk type appartement het best bij u past, waarna u het kunt aanpassen aan uw eigen voorkeuren. Luxe faciliteiten en de benodigde zorg is altijd aanwezig. Ook heeft het complex een eigen parkeergarage en is er een bus- en treinstation om de hoek. Zo zijn de ouderen gemakkelijk te bezoeken door vrienden en familieleden en kunnen zij ook eenvoudig zelf op stap.

Naast een verzorgingshuis, is dit ook een brasserie in Groningen

De Leyhoeve in Groningen is behalve een verzorgingshuis ook een brasserie. Hier kunt u van maandag tot en met zondag genieten van een heerlijke lunch of een verrukkelijk diner. Bij de lunch kunt u kiezen uit verschillende belegde broodjes, tosti’s, maaltijdsalades en verse soepen. Komt u dineren? Ook dan heeft u volop keus. Op de menukaart staan voorgerechten, vlees- en visgerechten en lekkere desserts. Zelfs seizoensgebonden gerechten behoren tot de mogelijkheden. Bij deze brasserie in Groningen gaat dan ook niemand met honger de deur uit!