Een jaarboek laten maken? Kies voor de beste kwaliteit

Van

Wil jij een jaarboek drukken bij een specialist? Of wil jij een almanak laten maken? Ongeacht de reden, zoals het vastleggen van herinneringen van je vriendengroep, familie of studiejaar: kies ervoor om een prachtig boekwerk, zoals een jaarboek, te laten drukken door Het Uitgeefhuis. Deze specialist gaat al meer dan 20 jaar voor kwaliteit. Jaarboeken, almanakken en andere boekwerken worden gedrukt met de modernste apparatuur en tot in detail afgewerkt met de mooiste inbindtechnieken. Wil je hulp ontvangen voor het maken van een jaarboek of almanak? Dan staan de ontwerpers van Het Uitgeefhuis voor je klaar voor het ontwerp van een lay-out die precies bij je past. Deze specialist werkt bovendien voor basisscholen, middelbare scholen, hogere scholen en studieverenigingen.

Ontvang advies over welk papier het beste bij jouw jaarboek past

Weet jij welk papier je het beste kiest om een jaarboek of almanak te laten drukken? Dit is namelijk zeer verschillend. Tegenwoordig kies je  uit verschillende kleuren, gewichten, soorten en maten papier. Hierdoor is er voor ieder boekwerk een geschikte papiersoort. Hoe zwaarder het papier, hoe steviger het papier is. Daarnaast kan de oppervlakte van het papier, mat, glanzend, met structuur of korrelig zijn. En met een speciale coating kan de kleur van een foto, bedrukbaarheid en de uitstraling worden beïnvloed. Daarom is het belangrijk om te weten naar welk papier jouw voorkeur uitgaat als je een almanak of een jaarboek laat drukken. De specialisten van Het Uitgeefhuis vertellen jou hier graag meer over, zodat je altijd de juiste papiersoort kiest als je een jaarboek of almanak laat maken.

Laat een almanak of jaarboek drukken precies zoals jij dat wilt

Weet jij al precies hoe jouw boekwerk vol herinneringen er moet uitzien? Laat je dit liever over aan een specialist met verstand van zaken? Wat jouw wensen ook zijn, bij Het Uitgeefhuis kun je een almanak of jaarboek laten drukken precies zoals jij dat wilt. Zo kun je kiezen uit een van de standaard lay-outs of je laat een lay-out op maat maken door een van de ontwerpers. Ga je zelf voor een prachtig ontwerp? Dan ga je zelf aan de slag met de online werkende editor of je levert jouw ontwerp aan in pdf of Word. Zo ben je er zeker van dat almanakken en jaarboeken laat drukken die volledig aan jouw wensen voldoen.

 

Vergelijkbare artikelen