Zen Ekindo
Image default
Aanbiedingen

Een constructiebedrijf met EN 1090 markering

Wanneer u een constructiebedrijf in de arm neemt, is het belangrijk dat u checkt of deze EN 1090 gemarkeerd en gecertificeerd is. Dit betekent namelijk dat het bedrijf voldoet aan de technische eisen voor het maken van staalconstructies. EN 1090 is dus nodig wanneer er constructieve stalen en aluminium onderdelen worden vervaardigd voor uw opdracht. Een van de erkende bedrijven met zo’n EN 1090 certificering is Thiekon in Rijen, vlak bij Breda.

De werkzaamheden die dit bedrijf voor u vervaardigt

Een constructie wordt natuurlijk gemaakt om lang te blijven staan en om dat te behalen kan er gewerkt worden met stalen elementen. Hiermee wordt de constructie verstevigd. Thiekon kan u diverse dingen leveren, zoals:

  • Een balkonconstructie
  • Geveldragers
  • Lasplaten
  • Lateien

Heeft u klein- en ruwbouwstaal nodig? Ook dan schakelt u de hulp in van dit constructiebedrijf. H-balken, I-balken en U-balken behoren allemaal tot de mogelijkheden. Niet alleen kunt u hier constructieve staalwerken bestellen, maar ook bouwkundige staalwerken. Denkt u dan aan lasplaten, loopbruggen en stalen hekwerken.

Een constructiebedrijf met een eigen verzinkerij

In Nederland bestaat er één constructiebedrijf met een eigen verzinkerij en dat is Thiekon. Hier verzinken de professionals allerlei soorten stalen producten en constructies. Vanwege ruim 40 jaar ervaring, weten zij dit hoogwaardig te vervaardigen. Deze vaardigheid maakt van dit constructiebedrijf een waar fenomeen. Diverse bedrijven weten hen dus ook te vinden. U wordt uitstekend geadviseerd over onder andere slimme ontwerpen en duurzame oplossingen die u kosten besparen en waar u dus nog langdurig van profiteert.

Vraag gerust eens naar de mogelijkheden bij het team

Wilt u de hulp inschakelen van dit constructiebedrijf met EN 1090 markering en -certificering? Neem dan meteen een kijkje op de website waar u de contactgegevens, naast meer informatie, ontdekt. Het vriendelijke en vakkundige team weet u van steeds weer uitstekend verder te helpen, wat uw vraag ook is.

https://www.thiekon.nl/