Zen Ekindo
Image default
Health / Alternative

Een Adwords campagne

Elk bedrijf wil een goede online zichtbaarheid in Google, je wilt natuurlijk dat mensen je snel kunnen vinden. Zo heb jij meer kans op een klant, dan wanneer je op de laatste pagina staat. Als je goed gevonden wilt worden kan je een Adwords campagne opzetten, een online marketing bedrijf kan u hierbij helpen.

Google Adwords is een advertentieprogramma van Google waarmee je ervoor kan zorgen dat jouw advertentie in de lijst met gesponsorde koppelingen of in de lijst met advertenties komt. adverteren bij Google Adwords gaat op basis van keywords. Dit zijn zoekwoorden, woorden of woordcombinaties die de gebruikers intypen in Google. Typt een gebruiker het zoekwoord in waarop jij adverteert, dan wordt jouw advertentie getoond. De prijzen verschillen wel nogal per zoekwoord, woorden waar veel op wordt gezocht zijn namelijk veel duurder per klik dan woorden waar niet veel op wordt gezocht. De zoekwoorden worden door Google beoordeeld met een bepaalde score en dat wordt de kwaliteitsscore genoemd. Is deze lager dan 7? Dan scoor je volgens Google te laag. Scoor je een 7 of hoger, dan scoor je volgens Google goed en word je beloond. De beloning is dat je minder hoeft te betalen per klik voor je advertenties. Het gaat er dus niet alleen om dat je een hoog budget hebt en veel geld betaalt per zoekwoord. Het is van belang dat de advertentie goed aansluit bij de inhoud van je website. Wanneer mensen namelijk op de advertentie klikken en je website gelijk weer verlaten, dan wordt dit door Google gezien als een niet relevante website en dan zal je score dus dalen.

Denk jij dat Google Adwords ook iets voor jouw bedrijf kan zijn? Dan is het verstandig om te kijken of bedrijven je hier mee kunnen helpen die hier al veel ervaring mee hebben. Wil je het graag zelf een Adwords campagne opzetten? Dan is het verstandig om je heel goed in te lezen voordat je begint.

http://www.economy.nl/

Gerelateerde artikelen

Rhodos Wellness

Voorbereiden op vrijwilligerswerk in het buitenland

Supersnel internetten