Deze kapper in de Jordaan luistert naar uw wensen tijdens uw afspraak

Van

Bij sommige kappers kunt u zomaar binnenlopen zonder afspraak om uw haar te laten knippen. Bij deze kapper in de Jordaan, kunt u echter enkel op afspraak komen. Waarom? Op die manier wordt er voor iedere klant, inclusief u, meer dan genoeg tijd genomen en krijgt u een kapper die luistert naar jouw wensen. Zo ontvangt u de aandacht die u verdient. Zijn er tijdens uw kappersbehandeling bijvoorbeeld nog zaken waar u vragen over heeft of behandelingen die extra tijd vergen? Dat is geen probleem. Deze unieke boetiek salon gelooft dat wanneer er tijd wordt genomen voor iedere klant, ‘bad-hair-days’ tot het verleden behoren. Een goed, nieuw aangemeten kapsel of haarkleur heeft pas het gewenste resultaat wanneer deze op maat gemaakt is voor de persoon. Daar zorgen de specialisten van de kapper D01 Salon in de Jordaan wel voor!

Ga voor een zomerse look met prachtige highlights van deze kapper in Amsterdam West

Sinds hun uitvinding, zijn highlights een populair keuze voor heel wat mensen. Toch is de stijl van highlights doorheen de tijd veranderd: van brede, blonde, verticale strepen, zijn het nu vooral subtiele plukken die verspreid zitten over het gehele haar. Highlights geven een zomerse look aan ieder kapsel! Maar waar laat u deze het beste zetten? Haar verven met technieken als balayage en highlights zijn de specialiteiten van D01 salon, een kapper in Amsterdam West, oftewel de Jordaan. Deze specialisten weten precies welke kleur er perfect bij uw huid en haar past, om deze daarna precies naar wens toe te passen! Als u deze zomer voor blond(er) gaat, weet u waar u moet zijn!

Altijd een unieke look bij deze kapper in de Jordaan

Wilt u een uniek kapsel dat door iedereen zal worden bewonderd? Wilt u eens iets nieuwe proberen met uw kapsel dat niemand anders heeft? Dat zou nog wel eens een uitdaging kunnen zijn. Maar niet als het ligt aan de unieke aanpak bij D01 Salon, een kapper in Amsterdam West. Deze salon zit op loopafstand van het centrum en werkt met meerdere kappers. Zo weet u zeker dat iedere kapper in deze salon in de Jordaan u kan voorzien van een excentrieke en unieke look! Niet alleen het knippen van haar, maar ook verven en stylen zijn allemaal mogelijk. Hierbij gaan de specialisten van D01 salon met jou de samenwerking aan, om de perfecte coupe te bereiken.

 Categorie: Beauty en verzorging